Τρίτη 19 Μαΐου 2015

«Ερυθρόλευκο» γεύμα πριν τον τελικό!!

Χαλάρωση με γεύμα στο Μικρολίμανο απόλαυσαν οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού, με κυριότερο θέμα τον ερχόμενο τελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη. Δείτε το βίντεο.

«Ερυθρόλευκο» γεύμα πριν τον τελικό
Διάλειμμα απ’ τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις έκαναν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείου του Ολυμπιακού, απολαμβάνοντας γεύμα στο Μικρολίμανο στο μεσημέρι της Τρίτης.

inner


Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης οι παίκτες συγκεντρώθηκαν σε εστιατόριο στο Μικρολίμανο, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα εντός και εκτός ομάδας.

Το παρών έδωσαν ο Βίτορ Περέιρα μαζί με το τεχνικό επιτελείο, καθώς και οι Σάββας Θεοδωρίδης, Πιέρ Ισά, Κούλη Δουρέκα και Κώστα Καραπαπά και σύσσωμη την ομάδα.

inner

Στο επίκεντρο των συζητήσεων, φυσικά, βρέθηκε ο ερχόμενος τελικός Κυπέλλου με την Ξάνθη, με την επιθυμία τους για την κατάκτηση να είναι το κυρίαρχο θέμα.

inner

Παρόλα αυτά, δεν περιορίστηκαν σ’ αυτό, με τέτοιες εκδηλώσεις να αποτελούν τον καλύτερο οδηγό για να διατηρηθεί ακμαίο το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα μέλη του συλλόγου.

inner







*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: