Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Μακ: «Να μην χάσουμε στο Περιστέρι»

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ και ο Μακ μιλώντας στο PAOKΤV τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει την άμυνα της και να μη δεχθεί γκολ στα εκτός έδρας ματς.
Για τη διαδικασία των πλέι οφ: «Ξέρω ότι υπάρχουν και άλλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη που έχουν τη διαδικασία των πλέι οφ για να κριθούν εκεί τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Δεν νομίζω ότι είναι κακό. Εκεί μπορείς να βελτιώσεις την τελική σου βαθμολογία. Εμείς οφείλουμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για αυτές τις έξι αγωνιστικές και θα περιμένουμε στο τέλος να δούμε τι θα έχουμε καταφέρει.»
Για τον αυριανό αγώνα στο Περιστέρι: «Έχουμε ένα πλεονέκτημα και αναφέρομαι στο ότι αρχίζουμε τη διαδικασία με δυο βαθμούς. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο παιχνίδι μας. Απέναντι στον Ατρόμητο το ζητούμενο είναι να μην χάσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να φύγουμε με βαθμούς από αυτό το ματς και στη συνέχεια έχουμε δυο παιχνίδια στην έδρα μας. Τα τρια πρώτα παιχνίδια ακόμη και αν είναι καλά για εμάς δε θα κρίνουν τη διοργάνωση αλλά θα μας βοηθήσουν πολύ για τη συνέχεια.»
Για το ότι η ομάδα θα παίζει δυο αγώνες κάθε τρεις μέρες: «Από την αρχή της χρονιάς παίζουμε Πέμπτη και Κυριακή και έτσι γνωρίζουμε πως είναι αυτή η διαδικασία. Τώρα είναι αλήθεια ότι είμαστε στο τέλος της σεζόν αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να παλέψουμε σε αυτά τα έξι ματς να δώσουμε τα πάντα και στη συνέχεια να σκεφτούμε τις διακοπές μας αφού όμως πρώτα πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ»
Για το σημείο κλειδί που θα κρίνει την πρωτιά: «Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις καλές ομάδες και όλα τα ματς είναι σημαντικά. Όλα τα μικρά πράγματα μπορεί να κρίνουν ένα παιχνίδι. Εκτός έδρας είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας και στην έδρα μας να παίξουμε πιο επιθετικά μπροστά στους οπαδούς μας και να δείξουμε ότι θέλουμε το παιχνίδι. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα για να μην χάσουμε αυτό το πλεονέκτημα που μας δίνουν οι δυο βαθμοί με τους οποίους μπαίνουμε στα πλέι οφ.»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: