Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

«Πρέπει να κινηθεί με δικό του δικόγραφο ο ΠΑΟΚ»! (audio)

Ο Γιώργος Παναγόπουλος, εξουσιοδοτημένος δικηγόρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας η οποία κατέθεσε αίτηση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών ζητώντας την έκπτωση των μελών του ΔΣ της ΕΠΟ και διορισμό προσωρινής διοίκησης, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να παρέμβει με δικό της δικόγραφο.

Αρχικά ο κ. Παναγόπουλος τόνισε:

«Ευελπιστώ ότι θα αποδώσει και δεν είναι θέμα μόνο της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Προτείνουμε αυτά τα πρόσωπα μπροστά ως προσωρινή διοίκηση για να βάλουν και πάλι το τρένο στις ράγες και να βγάλουν το κάρο από τη λάσπη. Θα προκηρύξουμε εκλογές και θα προχωρήσουμε σε διαδικασίες κάθαρσης και θα έρθουν άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν και όχι άνθρωποι που διώκονται ή κατηγορούνται. Είδατε τι έγινε στη FIFA. Στο εξωτερικό δεν ήταν τόσο μεγάλες οι διαδικασίες. Εδώ φτάσαμε σε άλλο άκρο, ο κατηγορούμενος ευνοείται περισσότερο και από τον αθώο. Κανείς δεν έχει την ευθιξία να φύγει από μόνος του, εκτός από τον κ. Ζωγράφο, που δεν ξέρω πώς αναγκάστηκε από την πίεση που δέχτηκε, αν και η ΕΠΟ προσπαθεί να τον διατηρήσει και να τον διασώσει. Δε φτάνει που οι ίδιοι κάθονται ακόμη στις καρέκλες τους, παρακινούν και τους άλλους να μείνουν».

Για τους λόγους που ζητά την έκπτωση της διοίκησης της ΕΠΟ:

«Οι ποινικές δικογραφίες είναι ο βασικός λόγος, μία προς μία. Όλα όσα έχουν βγει μέχρι τώρα. Υπάρχουν σκάνδαλα ολκής, δεν είναι μόνο το ποινικό. Το καθένα από μόνο του αρκεί. Αυτά είναι αυτονόητα, δεν χρειαζόταν να κάνεις κινήσεις. Σε παλαιότερες υποθέσεις, οι ενώσεις δεν τις υποστήριξαν μέχρι τέλους και συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές από μόνοι τους, αυτοί που εκπροσωπώ. Υπάρχουν 16 λόγοι που ζητώ, όλα είναι σαθρά».

Για την επιλογή των προσώπων της προσωρινής διοίκησης και τον ΠΑΟΚ:

«Οι συζητήσεις δεν είναι μόνο με μένα, έχουνε συζητήσει με την προτείνουσα ένωση. Συμβουλευτικά λειτούργησα με κάποια πρόσωπα. Είναι μια κίνηση που δεν εξαρτάται από συμφέροντα, δεν υπηρετεί μεγαλοπαράγοντες, αν και μετά θα εμφανιστούν όλοι και θα διεκδικούν την εξουσία. Μέσα στον Ιούνιο θα έχουμε τη δικάσιμο, το καλοκαίρι θα έχουμε και την απόφαση και το καλοκαίρι προμηνύεται καυτό και σε αυτόν τον τομέα. Περιμένω να δω και τον ΠΑΟΚ πότε θα κινηθεί. Θα έπρεπε να υποβάλει δικό του δικόγραφο με αγωγή έκπτωσης, αφού με το νέο Καταστατικό ανοίγει το εκλογικό σώμα και έχει δικαίωμα να ψηφίζει κάθε ΠΑΕ. Και πρώτα είχε λόγο, πόσω μάλλον τώρα που θα έχει και δικαίωμα ψήφου».

Για τις απειλές που δέχεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας:

«Το έχω αναφέρει και στο δικόγραφο και έχει ασφαλώς σχέση με αυτό. Ο κ. Μπατζιάκας 40 χρόνια δεν έχει αναμειχθεί σε τίποτα. Όταν δημοσιοποιήθηκε η πρόθεση αιτήσεως, ήρθε φιρμάνι από την ΕΠΟ προς την ΕΠΣ Θεσσαλίας και ανέφερε πως αν προχωρήσετε θα υποστείτε κυρώσεις. Απαγορεύουν παράνομα την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια και παρά την ομολογία του δικού τους οργάνου. Δεν είναι σύμπτωση ότι δέχεται απειλές στο τηλέφωνό του. Είναι κομμάτι της πίεσης, έτσι υπέκυψαν Η ΕΠΣ Ηρακλείου και η ΕΠΣ Κιλκίς., εκεί τους κρατούσαν και τους εκβίασαν».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: