Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Το μυστικό της Λίβερπουλ για τον τίτλο ήταν οι... μητέρες των ποδοσφαιριστών!!

Ο Φιλίπε Κουτίνιο... μαρτύρησε το μυστικό της Λίβερπουλ για την περσινή σεζόν, δηλώνοντας πως αυτό που έδινε ώθηση στους ποδοσφαιριστές για να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ ήταν γράμματα από τις μητέρες τους, τα οποία διάβαζαν πριν τα παιχνίδια!
Ο Βραζιλιάνος, το μήνυμα της μητέρας του οποίου διαβάστηκε στα αποδυτήρια πριν τη νίκη με δικό του γκολ επί της μετέπειτα πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι, δήλωσε για την εξαιρετική ιδέα του Μπρένταν Ρότζερς:
«Αγχώθηκα όταν ο προπονητής θα διάβαζε το γράμμα της μητέρας μου. Περίμενα και περίμενα γι’ αυτό. Ο Ρότζερς είχε μιλήσει στην μητέρα κάθε ποδοσφαιριστή για να διαβάζει ένα γράμμα της καθεμιάς πριν από τα ματς για μήνες και τελικά είχε έρθει η σειρά μου.
Στην αρχή δεν ήξερα ότι θα είναι το δικό της αυτό που θα διαβάσει. Όταν ανέφερε το όνομά της ένιωσα μια θέρμη. Έλεγε πως με αγαπάει και είναι πολύ υπερήφανη για μένα, ότι με σκέφτεται πάντα και της λείπω. Έλεγε κι άλλα, αλλά αυτές ήταν οι λέξεις που ήθελα να ακούσω. Με γέμισαν.
Το ίδιο ίσχυε και για τους υπόλοιπους. Τους έδινε κίνητρο κάθε εβδομάδα, ανεξαρτήτως ποιας το μήνυμα διαβάζαμε. Μας έδινε κίνητρο και μας έκανε να συγκινηθούμε. Παίρναμε δύναμη, οι λέξεις τους ήταν πολύ δυνατές και μας έδιναν ώθηση».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: