Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, αν ξεπεράσει τα 5 παλούκια!!

Πολύ χαλαρό τον είδα τον Μπερμπάτωφ στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ. Σκυλιά ανήμερα οι συμπαίκτες του, αυτός, ο Βούλγαρος ήταν αρκετά ήρεμος! Ίσως περισσότερο απ' όσο περίμενε κανείς. Πιθανόν να τον βαραίνει το τσουλούφι του, η «καλλιέργεια» που έχει στο κεφάλι. Ειδικά στο σημείο ακριβώς επάνω από το μέτωπο έχει φυτεύσει θάμνο.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Αλλοίμονο του ΠΑΟΚ αν δεν κέρδιζε την ΑΕΚ. Η οποία ΑΕΚ το «έδινε» το ματς, τόσο πολύ κακή ήτανε, και ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να το πάρει. Μέχρι που πρώτη έβαλε γκολ η ΑΕΚ.

Μετά την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα πέντε, αριθμός 5, αγγουροπαιχνίδια στο πρωτάθλημα. Το ένα μετά το άλλο. Με μια κουβέντα. Τα πήρε και τα πέντε, τότε η παοκάρα είναι το πρώτο φαβορί στο πρωτάθλημα! Ό, τι λέμε.

Σημείωσε τα παλούκια που καλείται να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ.

1. Ατρόμητο, Περιστέρι
2. Ολυμπιακό, Τούμπα
3. Ηρακλή, Καυταντζόγλειο
4. Παναθηναϊκό, Λεωφόρο
5. Αστέρα, Τρίπολη

Δεν φθάνει η νίκη επί της ΑΕΚ για να κρατηθεί σαν πραγματικός πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Χρειάζεται αυτές τις 5 νίκες. Στα προσεχή πέντε παιχνίδια θα εμφανιστεί μονάχα μια φορά στην Τούμπα. Το ματς με τον Ηρακλή είναι στη Θεσσαλονίκη, αλλά και ντέρμπυ!

Όπως δεν φθάνει στον ΠΑΟΚ το πάθος και η δίψα που δείξανε οι παίκτες του κόντρα στην ΑΕΚ. Το ξαναλέω. Αλλοίμονο κι αν δεν την κέρδιζε. Τόσο ενωρίς θα έβγαινε εκτός κόλπου ο ΠΑΟΚ. Οκτώ βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό στις τέσσερις κιόλας πρώτες αγωνιστικές.

Κάθε παιχνίδι, όχι μόνον τα πέντε προσεχή παλούκια, είναι μια ξεχωριστή διαδρομή για τον ΠΑΟΚ. Στη «διαδρομή» με την ΑΕΚ ο καυλωμένος ΠΑΟΚ κατέδειξε ότι δεν είναι έτοιμος να τον θεωρήσεις υποψήφιο πρωταθλητή. Γιατί;

Η ομάδα θέλει δουλειά! Αντιμετώπισε μια βαρειά φανέλλα, της ΑΕΚ, κι’ έναν μετριότατο αντίπαλο. Και υπέφερε για να πάρει το τρίποντο. Επειδή η υπεροχή του και οι ευκαιρίες που έφτιαξε δεν.. γράφανε στο σκορ.

Δεν δίνει μονάχα υποσχέσεις η ομάδα που αληθινά έχει υψηλούς στόχους. Μέσα στο γήπεδο πρέπει να παίρνει τα παιχνίδια που είναι «δικά» της. Με την ΑΕΚ χαιρόσουν τον Πέλκα για τις πρωτοβουλίες του, τον Τσώλη που έβγαλε δουλειά, τους Ροντρίγκεζ, Μακ για τις πλαγιοκοπήσεις, όμως συνολικά η ομάδα δεν έχει «προσαρμοστεί» ακόμα στις απαιτήσεις του σίγουρου πρωταθλητισμού. Πονάει στην άμυνα και επιθετικά χαρακτηρίζεται από αφέλεια. Το γκολ το κάνει η ομάδα, δεν περιμένει να έλθει μόνο του επειδή είναι καλύτερη από τον αντίπαλο.

Τα έχουν βρεί Ιβάν Σαββίδης και Βαγγέλης Μαρινάκης, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ο apodytiriakias.gr  
Ποδοσφαιρικός πολιτισμός. Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελλισανίδης παρακολούθησαν παρέα το ντέρμπυ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα. Το ίδιο θέλει να επαναληφθεί ο Σαββίδης και με το αφεντικό του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Πονηρός ο Πόντιος!
Άσε, σκέπτεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, να τον καλοπιάσω τον χοντρό, να με βγάλει εμένα δεύτερο στο πρωτάθλημα! Κι αυτό θα είναι κάτι που τον βολεύει τον Μαρινάκη, που δεν έχει καθόλου καλές προσωπικές σχέσεις με τον Μελισσανίδη και τον Αλαφούζο.
Μήπως βγει πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ! Αν, βέβαια, ο Ιβάν παρακαλέσει τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης να παίξει στα ίσα το καινούργιο πρωτάθλημα. Να κρατηθεί μακρυά από τις εγκληματικές δραστηριότητες που του χρεώνουν Αλαφούζος και Σαββίδης;
Να μιλήσουμε σοβαρά. Αγκαλιές και φιλιά στο στόμα δεν υπάρχουν ανάμεσα στα αφεντικά των ΠΑΕ. Ποδοσφαιρικός πολιτισμός ναι, για τα μάτια του κόσμου, όμως ο καθένας κυττάει το συμφέρον του με κάθε τρόπο.
Όσο αφορά την πρόσκληση στον Μαρινάκη από τον Ιβάν, να παρακολουθήσουν μαζύ το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, υπ' όψιν ότι στο προηγούμενο ντέρμπυ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού νταηλίκι μόνος του και άνευ προσκλήσεως, με τον ιδιωτικό του στρατό ανέβηκε Τούμπα.
Για σκέψου! Να αποφασίσει να πάει πάλι απρόσκλητος στην Τούμπα ο Μαρινάκης, και να κάτσει στην εξέδρα με τους «Πορτορικανούς» σωματοφύλακές του. Όχι στη σουίτα, δίπλα στον Σαββίδη.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: