Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Έχει και η Football League τη «γλύκα» της!

Το πρωτάθλημα της Football League αρχίζει και παρόλο που δεν έχει τη λάμψη της Superleague, έχει αυτό το... κάτι, που την κάνει φέτος πιο ανταγωνιστική και πιο ενδιαφέρουσα από ποτέ.

Έχει και η Football League τη «γλύκα» της
Έτοιμο για εκκίνηση, είναι το πρωτάθλημα της Football League, που ξεκινάει σήμερα το απόγευμα από την Κέρκυρα και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων, αφού θεωρείται το πιο ανταγωνιστικό και το πιο αμφίρροπο, των τελευταίων ετών.

Πλέον το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας αλλάζει, αφού επιστρέφει στην παλιά μορφή του, με τους 18 μονομάχους να βρίσκονται σε ένα κοινό όμιλο.

Όσον αφορά τα διαδικαστικά, οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας θα πάρουν τα εισιτήρια που οδηγούν στη Superleague, ενώ οι τέσσερις τελευταίοι του πρωταθλήματος υποβιβάζονται.

Η Λάρισα, που βρίσκεται κάτω από νέο διοικητικό καθεστώς θεωρείται φαβορί για την άνοδο, αλλά η παρουσία καλών και παραδοσιακών δυνάμεων, όπως ο Απόλλων Σμύρνης, ο Ολυμπιακός Βόλου, Παναχαϊκή και ο Πανσεραϊκός, συντελούν στο να αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος.

Η αυλαία του πρωταθλήματος ανοίγει στην Κέρκυρα, όπου οι «Φαίακες» υποδέχονται την Καλλιθέα το απόγευμα της Παρασκευής στις 18.00.

Το απόγευμα του Σαββάτου η Λάρισα θα υποδεχθεί στον «κάμπο» τη Λαμία, ενώ το κυρίως μενού θα διεξαχθεί την Κυριακή, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη Ριζούυπολη, όπου ο Απόλλωνας φιλοξενεί τη Ζάκυνθο που συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα, ενώ η δράση θα κλείσει στην Κρήτη τη Δευτέρα, με το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τα Χανιά.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το πρωτάθλημα θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Παρασκευή 25/9

Κέρκυρα-Καλλιθέα (18.00-ΟΤΕ TV)

Σάββατο 26/9

Λάρισα-Λαμία (18.00 – ΟΤΕ TV)

Κυριακή 27/9

Απόλλων Σμύρνης-Ζάκυνθος (15.00)
Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή (16.00)
Παναιγιάλειος-Αχαρναϊκός
Τρίκαλα-Κισσαμικός
Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου
Αναγέννηση Καρδίτσας-Αγροτικός Αστέρας

Δευτέρα 28/9

Εργοτέλης-ΑΟ Χανιά (18.00 - OTE TV) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: