Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

«Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος ο Σαββίδης» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γνωστός ιερέας και ένθερμος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, πάτερ-Χρήστος και μίλησε για την παρουσία του στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη.

Έδωσε παραλειπόμενα από όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και μίλησε για την αξιέπαινη ενέργεια με τη διανομή πρωινού σε μαθητές σχολείων της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Ήταν μια τιμή μου μου έκανε ο πρόεδρος και όφειλα να τη δεχτώ. Ο Σαββίδης είχε περισσότερη αγωνία από τον Μελισσανίδη, το ζει το ματς, είναι όλη την ώρα όρθιος. Χτυπιέται στα σοβαρά λάθη που κάνει η ομάδα ή όταν χάνεται μια μεγάλη ευκαιρία. Στη διάρκεια του αγώνα ο Μελισσανίδης ήταν μόνος. Δεν ξέρω αν πήγαν κάπου μαζί μετά. Μου έκανε εντύπωση ο θερμός και παρατεταμένος εναγκαλισμός του Σαββίδη. Ηξερε το έργο που κάνουμε με τα συσσίτια και είπαμε πως θα ξανασυναντηθούμε και θα μοιράσουμε πρωινό σε 14000 μαθητές στα σχολεία της Θεσσαλονίκης. Είναι προσφορά του κόσμου, δεν πληρώνει κάνεις. Είναι μια δυνατή ομάδα παιδιά εθελοντές και πιστεύουμε πως μέσα στον Οκτώβρη θα αρχίσει η διανομή. Ο Ιβάν είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά και εθνικά θέματα. Στο επόμενο παιχνίδι στην θύρα 4. Είναι άλλο πράγμα».

Ακούστε όσα είπε ο πάτερ-Χρήστος στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: