Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Τσάνας: «Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πλέον περισσότερες επιλογές»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο υπηρεσιακός προπονητής της Εθνικής ποδοσφαίρου Κώστας Τσάνας και μίλησε για τη Σούπερ Λιγκ, για τον ΠΑΟΚ, τον Μπερμπάτοφ αλλά και για την Εθνική ομάδα.

Για τα πρώτα συμπεράσματα για το πρωτάθλημα: «Βρισκόμαστε νωρίς στο πρωτάθλημα αλλά αυτού που μπορούμε να πάρουμε ως πρώτο συμπέρασμα είναι ότι θα έχουμε πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Επέστρεψε η ΑΕΚ και ο Ηρακλής, ο ΠΑΟΚ κάνει μια νέα προσπάθεια, υπάρχουν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκος, ο Αστέρας και ο ΠΑΣ.»

Για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και είναι πολύ σημαντικό ότι στην ΑΕΚ στέκονται αγωνιστικό και όχι στην μη υπόδειξη του πέναλτι. Όσον αφορά το αγωνιστικό, στον ΠΑΟΚ ενσωμάτωσαν νέους παίκτες στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικό αυτό.»

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν διαφοροποιημένος στο ματς με την ΑΕΚ σε σχέση με το ματς με την Μπρόντμπι: «Υπάρχουν περισσότερες επιλογές στον Δικέφαλο. Ο Τούντορ δείχνει τολμηρός γιατί για παράδειγμα στην αλλαγή του Κωνσταντινίδη δεν έβαλε στη θέση του ένα μπακ αλλά τον Μακ στην πλευρά και έγινε έτσι πιο επιθετική η ομάδα.»

Για τον Μπερμπάτοφ: «Είναι ένας παίκτης με τέτοια χαρακτηριστικά που μπορεί να κάνει τη διαφορά, είναι μεγάλη προσωπικότητα, μπορεί να μην έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα αγωνιστικά δεδομένα του ΠΑΟΚ αλλά μόλις γίνει τότε θα καταφέρει να αλλάξει πολλά.»

Για τον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ: «Είναι ένας δύσκολος όμιλος γιατί πρέπει να μην περάσουν οι άλλες ομάδες από το Αζερμπαϊτζάν. Είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να πάρει την 2η θέση αν δεν πάρει βαθμούς εκτός έδρας.»

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν: «Είναι νωρίς αλλά τα ντέρμπι καθορίζουν πάντα τη συνέχεια και την εξέλιξη των ομάδων. Πάντα βοηθάνε τα ντέρμπι και οι νίκες σε αυτά. Οι νίκες στα ντέρμπι με την καλή πορεία στο πρωτάθλημα είναι αλληλένδετα.»

Για το αν μπορεί να κοντράρει κάποιος τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει με το απόλυτο και καμία άλλη ομάδα δεν το έχει καταφέρει τότε είναι δύσκολο να το κοντράρει. Δεν έχει φανεί ακόμη αν θα το πάρει εύκολα ή δύσκολα το πρωτάθλημα.»

Για την Εθνική ομάδα: «Συνεχίζεται η μεταβατική περίοδος, χάσαμε το στόχο για τα τελικά της Γαλλίας. Θα συνεχιστεί αυτή η περίοδος γιατί έχουμε ακόμα καιρό μέχρι τα πρώτα επίσημα ματς της επόμενης διοργάνωσης. Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα αντικαταστήσουν κάποιους μεγαλύτερους γιατί σκεφτείτε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγεται το 2018.»


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: