Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

«Σέβομαι τον Μπερμπάτοφ αλλά δεν τον φοβάμαι…»

Στον ArenaFM 89.4 μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Σωκράτης Φυτανίδης για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αναφέρθηκε στα ανεπιτυχή αποτελέσματα του Ατρομήτου και τόνισε ότι είναι μονόδρομος η νίκη κόντρα στον «δικέφαλο». Σχολίασε τον… νέο ΠΑΟΚ και το μεγάλο βάθος πάγκου που διαθέτει ενώ για τον Μπερμάτοφ είπε ότι είναι «στολίδι» για το Ελληνικό πρωτάθλημα, τον σέβεται αλλά δεν το φοβάται.
Διαβάστε όλα όσα είπε ο κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως κάθε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς είχαμε δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Δεν αξίζαμε την ήττα και στα δυο παιχνίδια, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και στο παιχνίδι με την Ξάνθη αλλά και με τα Γιάννενα, αλλά ήμασταν άτυχοι. Μετά τα δυο αυτά κακά αποτελέσματα είναι μονόδρομος για μας η νίκη με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε τα περιθώρια για τρίτη σερί αποτυχία».
Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ διαφορετικός φέτος κυρίως μεσοεπιθετικά όπου έχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Στην άμυνα τα έχει τα προβλήματα του, έχει κενά σημεία κυρίως εκτός έδρας. Η Τούμπα είναι δύναμη για τον ΠΑΟΚ, ο κόσμος, ο λαός του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη δύναμη, το είδαμε και στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Στην επίθεση διαθέτει ποδοσφαιριστές που έχουν την ταχύτητα που έλλειπε τα προηγούμενα χρόνια, δεν θυμάμαι ξανά τον ΠΑΟΚ να έχει τόσες λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Το βάθος σε ένα ρόστερ είναι πολύ σημαντικό».
Για το αν θα είναι θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία: «Φυσικά και είναι αφού παίζει με μια πολύ μεγάλη ομάδα. Πάντως έχουμε αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι μπορούμε αν κερδίσουμε τον καθένα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ».
Για το πώς θα αντιμετωπίσει τον Μπερμπάτοφ: «Δεν με αγχώνει, παίζω 13 χρόνια ποδόσφαιρο. Σίγουρα υπάρχει σεβασμός, είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής που ανεβάζει το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι ένα κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και μακάρι να έρθουν και άλλοι παίκτες σαν και αυτόν».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: