Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

«Ομάδα-παρέα που έγραψε ιστορία»

Ο Λευτέρης Κακιούσης θυμήθηκε 10 χρόνια μετά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2015 στο Βελιγράδι.
«Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Ήταν μια παρέα που έγραψε ιστορία, με στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα μας.
Θυμάμαι παιδιά πρωταθλητές, με καταπληκτικούς χαρακτήρες, με εγωισμό του πρωταθλητή, χωρίς να έχουν άσχημη ατμόσφαιρα. Μια ομάδα όλοι πολύ δεμένοι μεταξύ τους.
Να θυμηθούμε το ματς με τους Γάλλους με το σουτ του Διαμαντίδη στο τέλος και στον τελικό που νικήσαμε τους Γερμανούς πιο άνετα με τον Ζήση κορυφαίο. Σε κάθε παιχνίδι εμφανιζόταν κάποιος που τραβούσε την ομάδα.
Στο Βελιγράδι, ήταν πολύ φιλική η ατμόσφαιρα. Από τη στιγμή που έφυγαν οι Σέρβοι, όλοι ήταν με το μέρος μας. Τους κερδίσαμε όλους με τον τρόπο που αμυνόμασταν στην επίθεση, με τον εγωισμό και την πάλη μέσα στο ματς.
Για το Σπανούλη και το Ζήση όταν τους πρωτοέβαλε ο Γιαννάκης έφαγε πολύ κράξιμο, αλλά τον δικαίωσαν. Τον Σπανούλη τον είχε και στο Μαρούσι, και τον έβαλε στην Εθνική όταν τον πίστευαν ελάχιστοί.
Για την 5η θέση της τωρινής ομάδας, δεν είναι επιτυχία, αλλά η ομάδα τώρα αλλάζει πλεύση. Θα χτιστεί η επόμενη ομάδα, έχει ταλέντο, δεν πρέπει να βγάλουμε κατακραυγή για την 5η θέση. Θέλει και τύχη.»
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: