Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Χωρίς Ομάρ για το απόλυτο…!!

Χωρίς τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, που αποφασίστηκε να πάρει ανάσες, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο στοχεύει στη διεύρυνση του απόλυτου νικών.

Χωρίς Ομάρ για το απόλυτο…

Στόχος των Πειραιωτών είναι να διευρύνουν το απόλυτο νικών τους, που θα τους επιστρέψει να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Ένας επιπλέον λόγος είναι γιατί θέλουν να πάρουν μια μικρή ρεβάνς από τους Ηπειρώτες, τους οποίους δεν κατάφεραν να νικήσουν σε κανένα από τα δύο παιχνίδια της περυσινής περιόδου (μια ήττα και μια ισοπαλία).

Στην τελευταία προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, το βάρος έπεσε και πάλι στην τακτική, με τους παίκτες να δουλεύουν ιδιαίτερα και στις στημένες φάσεις (φάουλ και κόρνερ), εστιάζοντας στην αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Εκτός προγράμματος έμειναν οι τραυματίες Φουστέρ, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα και Ντομίνγκεζ. Ο τελευταίος ανέβασε ρυθμό, δουλεύοντας στο γήπεδο και με μπάλα. Εκτός από τους προαναφερθέντες, που έμειναν εκτός αποστολής, ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να δώσει ανάσες στον Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Επίσης, εκτός πλάνων είναι οι Μανιάτης και Γούτας, που κρίθηκαν ανέτοιμοι, συν τους Πουλίδο, Γιαννιώτα και Τζανδάρη για λόγους τακτικής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός γνωστοποίησε την αποστολή, που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αυλωνίτης, Μποτία, Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: