Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Δερμιτζάκης: « Θέλω να με πείσει ο ΠΑΟΚ όταν πάρει πρωτάθλημα»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης και μίλησε για τον ΠΑΟΚ και για το πώς του φαίνονται οι παίκτες του Δικεφάλου.

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και πέτυχε μια δίκαιη νίκη. Είναι παιχνίδια ψυχολογίας και θα τον βοηθήσει για τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει το υλικό και την όρεξη για να φτάσει ψηλά.»

Για τους Μακ-Ροντρίγκεζ: «Αυτό απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο, να έχεις παίκτες γρήγορους και διεισδυτικούς. Τον Μακ τον ξέραμε από πέρυσι ενώ και φέτος ο Ροντρίγκες δείχνει πολύ καλά δείγματα γραφής.»

Για τον Σάμπο: «Παρότι δεν αγωνίστηκε πολύ ο Σάμπο είναι καλός παίκτης αλλά όταν μπήκε ο Κάτσε ο Δικέφαλος άλλαξε ταχύτητα.»

Για τον Όλσεν: «Ήταν πολύ δύσκολη φάση. Ο Όλσεν δεν άργησε να κάνει έξοδο γιατί το χτύπημα ήταν με το εσωτερικό φάλτσο και δεν είναι εύκολη φάση για τον τερματοφύλακα και μην ξεχνάτε ότι ο Αραβίδης έκανε όμορφη κίνηση. Ο Σουηδός είναι ένας καλός τερματοφύλακας.»

Για τον Μπερμπάτοφ: «Είναι ένας παίκτης που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, είναι μια μεγάλη μεταγραφή. Ο Σαββίδης έδειξε ότι θέλει να επενδύσει στον ΠΑΟΚ γιατί δεν είναι εύκολο να έρθει ένας τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα. Ο παίκτης δεν είναι ακόμη έτοιμος αλλά το τεχνικό τιμ τον διαχειρίζεται πολύ σωστά.»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: