Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Κωστούλας: «Μπορούμε να τον κάνουμε έναν σωστό φίλαθλο»

Ο Φώτης Κωστούλας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την απόφαση να τιμωρήσει τον οπαδό ο οποίος πέταξε το αντικείμενο στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τη Βέροια.

Κωστούλας: «Μπορούμε να τον κάνουμε έναν σωστό φίλαθλο»
Αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να περιορίσει τον οπαδό που πέταξε το αντικείμενο στο παιχνίδι με τη Βέροια δήλωσε ο Φώτης Κωστούλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη.

«Τώρα ειδικά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι πολύ εύκολα να βρεθεί και να περιοριστεί. Ο συγκεκριμένος κύριος έχει δώσει τα στοιχεία του. Είναι εύκολο να το σημαδέψουμε και να έχουμε μια λίστα. Νομικά δεν έχουμε το δικαίωμα να του απαγορεύσουμε Ωστόσο έχουμε το δικαίωμα να τον κάνουμε τον φίλαθλο αυτό σωστό και να μην το επαναλάβει», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου απαντώντας στο πόσο εύκολο είναι να βρεθεί ένας οπαδός που έχει υποπέσει σε τέτοιο παράπτωμα και συνέχισε:

«Φέτος οι οργανωμένοι δεν έρχονται. Έχουν σταματήσει. Ξέροντας ορισμένα άτομα που κινούν τα νήματα γνωρίζουμε ότι έρχονται λίγοι. Πρέπει να επισημάνουμε ότι υπάρχουν και οργανωμένοι που είναι και καλοί φίλαθλοι. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να μα επιβαρύνει εμάς με τη συμπεριφορά του . Θα κινηθούμε με αγωγές και με μηνύσεις. Οι πιο πολλοί φίλαθλοι το αποδέχονται αυτό και μας λένε καλά κάνουμε. Έχουμε λίγους να αντιμετωπίσουμε. Οι πιο πολλοί φίλαθλοι είναι μαζί μας», κατέληξε *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: