Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτο «χώσιμο» Μουρίνιο σε Βενγκέρ!!

Σε αδιανόητους χαρακτηρισμούς για τον Αρσέν Βενγκέρ προχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος με ανελέητο «σφυροκόπημα» περνά την κόντρα των δύο ανδρών σε άλλη διάσταση!

Απίστευτο «χώσιμο» Μουρίνιο σε Βενγκέρ!

Αν μιλάγαμε για αγώνα πυγμαχίας, σίγουρα αυτός ο γύρος ανήκει χωρίς αμφιβολία στον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος χρησιμοποίησε τη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Νιούκαστλ ως ευκαιρία για να «σφυροκοπήσει» ανελέητα τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο «Special One» ρωτήθηκε για την πίεση που περιβάλει τους προπονητές της Premier League και διέκρινε την απόλυτη ευκαιρία για να χτυπήσει τον αντίπαλό του.

«Σε αυτήν τη χώρα μόνο ένας μάνατζερ δεν βρίσκεται υπό πίεση. Αυτός ο προπονητής που μπορεί να αρχίζει την κλάψα από το πρωί, συνεχίζει να κλαίει το απόγευμα, να μην πετυχαίνει ποτέ τίποτα κι όμως να κρατά τη δουλειά του και να παραμένει ο βασιλιάς. Απίστευτο προνόμιο...», σχολίασε ο Μουρίνιο που αποφάσισε να κάνει ακόμη πιο εύκολο το… κουίζ σχετικά με το ποιον εννοεί, σβήνοντας από τη σχετική λίστα τους Ρότζερς, ΜακΛάρεν, Πελεγκρίνι και φυσικά τον ίδιο.

«Εμείς δεν μπορούμε να χάνουμε παιχνίδια, ούτε να μην φέρνουμε επιτυχίες. Υπάρχει όμως ένας τύπος που δεν ανήκει σε αυτήν τη λίστα… Μπράβο του. Μπορεί να φωνάζει σε διαιτητές, μπορεί να σπρώχνει…Μιλά για τους ρέφερις πριν το ματς. Το κάνει μετά το ματς», κατέληξε ο τεχνικός της Τσέλσι, που την επόμενη φορά ίσως ζητήσει την ώρα που τα χώνει στον Βενγκέρ να υπάρχει πίσω του ένα βίντεο-γουόλ που θα παίζει φάσεις με πρωταγωνιστή τον προπονητή των «κανονιέρηδων» ώστε να αντιληφθεί και ο τελευταίος εκεί έξω ποιον… φωτογραφίζει με τόσο απαξιωτικά σχόλια! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: