Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Αναχώρησε για την άλλη… άκρη της γης ο Παναθηναϊκός!! (pics)

Στο… δρόμο για την Κίνα βρίσκεται από την Παρασκευή (25/9) η αποστολή του Παναθηναϊκού, όπου τη Δευτέρα (28/9) και την Τετάρτη (30/9) θα δώσει δύο φιλικά για το «Euroleague World Tour 2015».

Αναχώρησε για την άλλη… άκρη της γης ο Παναθηναϊκός (pics)

Απόντες από την αποστολή του Παναθηναϊκού ήταν οι Νίκος Παππάς, Λευτέρης Μποχωρίδης και Αντώνης Κόνιαρης.

inner

Πριν την αναχώρηση της αποστολής ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δήλωσε: «Θα είναι ένα μακρύ ταξίδι. Θα δώσουμε κάποια καλά φιλικά. Έχω παίξει στην Κίνα. Εκεί οι άνθρωποι αγαπάνε πολύ το μπάσκετ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω και πάλι στην Ασία. Θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία, με καλά παιχνίδια. Θα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε όλοι μαζί».

Στη συνέχεια, ο Σέρβος σέντερ αναφέρθηκε στην εκδήλωση «Honouring our legacy»: «Είμαι περήφανος για τη γιορτή που έζησα στο ΟΑΚΑ. Ήταν πολύ σημαντικό που βρέθηκα με παίκτες μύθους και πόσω μάλλον που θα είμαι συμπαίκτης με δύο από τους κορυφαίους παίκτες της ιστορίας του Παναθηναϊκού».

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Φελντέιν σημείωσε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι θα είμαστε όλοι μαζί, θα ταξιδέψουμε όλοι μαζί σαν ομάδα, θα μείνουμε στο ξενοδοχείο, θα βρούμε τη χημεία μας γιατί τώρα ουσιαστικά μαζευτήκαμε όλοι. Είναι σημαντικό που θα παίξουμε δύο παιχνίδια στην Κίνα αλλά και μετά στη Ρωσία για να βρούμε τη χημεία μας. Είναι μεγάλη τιμή για τον Παναθηναϊκό που εκπροσωπεί την Ευρωλίγκα στην Ασία και είναι η πρώτη μου φορά που πάω εκεί. Είναι σημαντικό ότι πλέον είμαστε όλοι μαζί σαν οικογένεια».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: