Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Τρόμος στο Καραϊσκάκη για Κροάτες χούλιγκαν!!

Περίπου χίλιοι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενδέχεται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Τρόμος στο Καραϊσκάκη για Κροάτες χούλιγκαν
Μπορεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη για το Τσάμπιονς Λιγκ να απέχει για περισσότερο από έναν μήνα αλλά από τώρα έχει αρχίσει να απασχολεί τις δύο ομάδες.

Οι πληροφορίες που καταφθάνουν από την Κροατία είναι έντονα ανησυχητικές. Και αυτό γιατί στη γειτονική χώρα οι υπεύθυνοι της Ντιναμό έχουν μάθει για την πρόθεση των Ultras, να έρθουν στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της ομάδας τους.

Φυσικά και αυτό, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν θα ήταν μπορούσε να προκαλέσει... τρόμο. Και όμως τώρα συμβαίνει.

Οι Ultras είναι οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ οι οποίοι βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» των διοικούντων διότι πολλές φορές έχουν θεωρηθεί ως υπεύθυνοι για επεισόδια που έχουν γίνει. Εδώ πρέπει να προσθέσουμε ότι πρόκειται για οπαδούς που διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με εκείνους του Παναθηναϊκού. Έχουν «αιώνια» κόντρα με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι οι φίλοι του Ολυμπιακού. Μία κόντρα των δύο που αποτέλεσε και την αρχή του εμφυλίου πολέμου το 1990 στο παιχνίδι των ομάδων στο Μάξιμιρ του Ζάγκρεμπ.

Οι πληροφορίες από την Κροατία αναφέρουν ότι περίπου χίλια άτομα αναζητούν τρόπο για να δουν από κοντά το παιχνίδι της 4ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό. Μια παρουσία η οποία εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους.

Την πρόθεση των Ultras να βρουν εισιτήρια και να είναι στις κερκίδες του Καραϊσκάκη την γνωρίζουν πολύ καλά οι υπεύθυνοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ οι οποίοι –σύμφωνα με πληροφορίες- έχουν ήδη ενημερώσει στελέχη της ελληνικής ομάδας.

Οι διοικούντες την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναζητούν ήδη τον τρόπο να αποφευχθεί μια τέτοια «επίσκεψη» στην Αθήνα. Μάλιστα, από το μυαλό τους περνάει σοβαρά το ενδεχόμενο ακόμη και να μην ζητήσουν εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

inner

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε πως οι σχέσεις των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την διοίκηση της ομάδας δεν είναι καθόλου καλές. Λόγω της άρνησης των υπευθύνων της Ντιναμό να τους χορηγούν εισιτήρια σε φθηνές τιμές εκείνοι αρνούνται να δίνουν το «παρών» στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Κάτι που όμως δεν συμβαίνει και στην περίπτωση του αγώνα του Καραϊσκάκη, με όλους να αντιλαμβάνονται τους λόγους της πρόθεσης της παρουσίας τους στην Αθήνα.

Οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να προλάβουν τα χειρότερα. Ωστόσο, ακόμη και να μην πάρει εισιτήρια η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει τους οπαδούς της να ταξιδέψουν στην Ελλάδα ως... τουρίστες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: