Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Πιο φτηνό για Άγγλο οπαδό να βρεθεί σε ματς της Bundesliga!!

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην Αγγλία για τις τσουχτερές τιμές των εισιτηρίων. Είναι ενδεικτικό πως σε κάποιες περιπτώσεις είναι πιο φτηνό να ταξιδέψεις στη Γερμανία, παρά εκτός έδρας στο Νησί!

Πιο φτηνό για Άγγλο οπαδό να βρεθεί σε ματς της Bundesliga!
Οι Άγγλοι έχουν το προνόμιο να παρακολουθούν το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Παρόλα αυτά διατηρούν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται για τις τσουχτερές τιμές των εισιτηρίων.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένονται κινητοποιήσεις στα γήπεδα της Premier League ειδικά για τα εκτός έδρας ματς όπου απαιτούνται κατά μέσο όρο 53 λίρες μόνο για το εισιτήριο του αγώνα! Αν μάλιστα κανείς υπολογίσει μετακίνηση, διατροφή ή ακόμη και διαμονή τότε το κόστος αυξάνεται κατακόρυφα.

Μια ομάδα οπαδών που «τρέχει» το site «GoEuro Football Price Index» υπολόγισε πόσο θα... έβγαινε σε έναν Άγγλο να ταξιδέψει στην Γερμανία για να παρακολουθήσει ένα ματς της Bundesliga και σε κάποιες περιπτώσεις έρχεται πιο φθηνά από το να μετακινηθείς σε άλλη πόλη στο Νησί!

Οι αντιδράσεις του κόσμου ήδη έχουν αρχίσει να πιάνουν τόπο αφού σύλλογοι όπως η Σουόνσι έχουν πάρει απόφαση να μειώσουν τις τιμές.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: