Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

«Μόλις δέσουμε θα είμαστε ανταγωνιστικοί» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γκολκίπερ του Αγροτικού Αστέρα Παναγιώτης Βοσνιάδης και αναφέρθηκε στο κυριακάτικη πρεμιέρα των «σταχυοφόρων» στη Football League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στα παιχνίδια με την Καλλιθέα. Θεωρώ ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Η διοίκηση έκανε τις απαραίτητες κινήσεις και πλέον περιμένουμε το πρωτάθλημα. Όλα λειτουργούν όπως τα θέλουμε, θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλά σε οργανωτικό επίπεδο».

Για το ματς της πρεμιέρας στην Καρδίτσα: «Όλες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες. Η Καρδίτσα βρίσκεται χρόνια στην κατηγορία, είναι ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο. Τίποτα δεν είναι εύκολο και θα πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί».

Για το πόσο επηρέασε η απόφαση του Γιώργου Θεοδωρίδη να κρεμάσει τα παπούτσια του: «Ήταν ένας παίκτης με εμπειρίες και καλός χαρακτήρας. Θεωρώ ότι θα μας βοηθούσε. Από εκεί και πέρα είναι δική του απόφαση και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για την ποιότητα του ρόστερ: «Υπάρχουν πολλοί έμπειροι και καλοί παίκτες στην ομάδα. Μόλις δέσουμε θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Κάναμε πολύ καιρό προετοιμασία, δουλέψαμε σωστά και θεωρώ ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής γυρνάει μετά την ταλαιπωρία που είχε τα τελευταία χρόνια. Στα εντός έδρας παιχνίδια ήταν καλός, απλά ήταν άτυχος. Χθες πήρε το βαθμό και εκτιμώ πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Πέρσι έπαιξα πολλά ματς με τον Αστέρα. Φέτος ευελπιστώ σε μια γεμάτη χρονιά και βλέπουμε στο τέλος».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βοσνιάδης στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: