Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

«Ο Σερ Άλεξ γουστάρει όσους τον υπακούν»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ατζέντης του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, μετά τους ισχυρισμούς του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πως άφησε τον Γάλλο μέσο να φύγει εξαιτίας του, λέγοντας πως ο πρώην κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «μάλλον θέλει όλους να τον υπακούν». «Ίσως δεν ξέρει ποιος είναι πραγματικά ο Πογκμπά» ανέφερε επίσης, μεταξύ άλλων.
Ο Σερ Άλεξ έγραψε στο νέο του βιβλίο αναφορικά με τον σταρ της Γιουβέντους πως δεν είχε εμπιστοσύνη στον Ραϊόλα και έριξε σε αυτόν το φταίξιμο για την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή, που πλέον κοστολογείται με αστρονομικά ποσά.
«Τα σχόλια αυτά δεν περιγράφουν με άσχημο τρόπο την καριέρα μου. Τα εκλαμβάνω ως απόδειξη πως κάνω καλά την δουλειά μου. Πρέπει να κάνω αυτό που είναι καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές. Εάν ήθελα άμεσο κέρδος, θα είχα κρατήσει τον Πογκμπά στο Μάντσεστερ.
Αλλά του έδωσα νέα ενδιαφέροντα και αποφασίσαμε να πάει στο Τορίνο. Ίσως ο Φέργκιουσον γουστάρει όσους τον υπακούν. Από τα λόγια του, καταλαβαίνω πως δεν έχει ιδέα για το πιο είναι κανονικά ο Πογκμπά.
Είναι εξαιρετικός προπονητής, αλλά ακόμη κι αυτοί μπορεί να κάνουν λάθος κάποιες φορές» απάντησε από την πλευρά του ο γνωστός ατζέντης.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: