Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Πέταξε για Ζαντάρ ο Ολυμπιακός, έκπληξη από Γερμανούς μαθητές!! (pic)

Με τον Βασίλη Καββαδά στη θέση του τραυματία Χάντερ, ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι για την Κροατία, όπου από αύριο θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Ζαντάρ. Ευχάριστη έκπληξη από Γερμανούς μαθητές.

Πέταξε για Ζαντάρ ο Ολυμπιακός, έκπληξη από Γερμανούς μαθητές (pic)
Για την Κροατία, όπου θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Ζαντάρ, αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Βασίλης Καββαδάς πήρε τη θέση του τραυματία Οθέλο Χάντερ, ενώ την Πέμπτη θα ενσωματωθούν και οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Χάκετ και Μιλουτίνοφ.

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο τουρνουά θα γίνει την Πέμπτη (24/9) κόντρα στην οικοδέσποινα Ζαντάρ, την Πέμπτη (25/9) θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου, ενώ την Κυριακή (27/9) οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κοντραριστούν με μία εκ των Φενέρμπαχτσε, Νταρουσάφακα και Ερυθρό Αστέρα.

Η είδηση της αναχώρησης ήταν η έκπληξη από περίπου 25 μαθητές από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, οι οποίοι βρίσκονταν στην Ελλάδα μιας και στο σχολείο τους παρακολουθούν μάθημα ελληνικών. Τα παιδιά, πολλά από τα οποία μαθαίνουν και μιλούν αρχαία ελληνικά, ζήτησαν να βγάλουν μια φωτογραφία με τους παίκτες της ομάδας, μιας και όπως είπαν γνωρίζουν την πορεία της. Ρόλο… ρυθμιστή έπαιξε ο μικρός Φαμπιάν, που είναι θαυμαστής του Βασίλη Σπανούλη και το απέδειξε φορώντας μια φανέλα των Πειραιωτών με το όνομα του αρχηγού του.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: