Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Και η γραφικότητα έχει τα όριά της!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο www.sport-fm.gr δύο πράγματα από το χθεσινό καλό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Και η γραφικότητα έχει τα όριά της

• Το πιστεύω ότι θα ήθελαν μία διαιτησία σαν του Κουκουλάκη στον τελικό του Κυπέλλου, στο α΄ ημίχρονο, οπότε κι έδινε στην Ξάνθη όλες τις φάσεις 50-50 κι όχι μόνο.

• Αλλά δεν μπορώ να δω που τους έβλαψε χθες ο Μήτσιος. Μία κίτρινη θα μπορούσε να βγάλει στο Μιλιβόγεβιτς, αλλά προηγουμένως είχε χαριστεί στον Μπαξεβανίδη. Για να μην πάω στο δήθεν οφσάϊντ του Ιντέγε, σε φάση-γκολ, στο 0-0.

• Οι φωνές του Λουτσέσκου και του Καζναφέρη στο ημίχρονο άντε να πεις ότι δικαιολογούνταν γιατί πιθανόν τους ξεγέλασε ο Καπετάνος με τις διαμαρτυρίες του για δήθεν πέναλτι του Μποτία. Αλλά και στο τέλος του ματς ο Ρουμάνος προπονητής να επιμένει και να λέει τα ίδια πράγματα; Δεν μπορούσε να ρωτήσει κάποιον που έβλεπε τηλεόραση;

• Εντάξει, για τον Καπετάνο δεν μπορείς να σχολιάσεις και πολλά. Νομίζω ότι χθες άγγιξε τα όρια του γραφικού. Τη μία, στο α΄ ημίχρονο, να κάνει σαν τρελός για να ζητάει ένα πέναλτι που απλά δεν υπάρχει και την άλλη, στο β΄ ημίχρονο, να φεύγει από τη θέση του (σέντερ φορ) και να γυρίσει στην περιοχή του για να διαμαρτυρηθεί έντονα και να χειροκροτήσει ειρωνικά, για ένα πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

• Με τα δύο πόδια πήγε ο Μπαξεβανίδης πάνω στον Ντουρμάζ κι ο τηλεοπτικός φακός δεν μπορούσε να ήταν πιο αποκαλυπτικός: τον βρήκε ξεκάθαρα. Με την πλάκα να είναι ότι ο αμυντικός της Ξάνθης, μετά από ένα τόσο καθαρό πέναλτι, πήγε και έλεγε στον Ντουρμάζ, «δεν σε βρήκα»!…

• Η αίσθηση που έχω είναι ότι οι παίκτες της Ξάνθης κι ο προπονητής και γενικά όλοι στην ομάδα ήταν υπό μεγάλη πίεση χθες. Ήθελαν πολύ να πάρουν αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό, μετά τις δύο ήττες στο περσινό πρωτάθλημα (1-3 μέσα και 0-2 έξω), αλλά και την τρίτη ήττα στον τελικό του Κυπέλλου, το 1-3 στο ΟΑΚΑ.

• Προέρχονταν κι από το αήττητο ξεκίνημα, με μηδέν παθητικό και το είχαν πιστέψει. Δεν ήθελαν με τίποτα να συμβεί ό,τι πέρσι, όταν είχε πάει πάλι ο Ολυμπιακός Γενάρη μήνα και τους είχε σπάσει το αήττητο της έδρας τους.

• Ζήτησαν φορτικά το αποτέλεσμα, εξ ου κι οι βρισιές του Φλίσκα στον Πάρντο, το επεισόδιο του Λουτσέσκου με τον Ντουρμάζ, η επίθεση του Καζναφέρη στον Μήτσιο στο ημίχρονο κλπ, κλπ. Απλά νομίζω ότι ο Καπετάνος ξεπέρασε κάποια όρια με τις διαμαρτυρίες του.

• Το καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο για μία ομάδα, πραγματικά καλή όπως η Ξάνθη, να χάνει συνεχώς επί τέσσερα παιχνίδια και δη με δύο γκολ διαφορά το καθένα (1-3, 0-2, 1-3, 1-3!), αλλά Ολυμπιακός είναι αυτός!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: