Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Κοντονής: «Ούτε να το διανοηθούν…»

Σαφές μήνυμα για την πλήρη εφαρμογή των νόμων έδωσε ο Στ. Κοντονής στην ομιλία του στη ΓΓΑ. «Θα εφαρμοστεί μέχρι κεραίας. Μη διανοηθούν να πράξουν τα αντίθετα γιατί θα έχουν συνέπειες», είπε.

Κοντονής: «Ούτε να το διανοηθούν…»
Ο Σταύρος Κοντονής χαρακτήρισε-μιλώντας στους διευθυντές της ΓΓΑ παρουσία του Ιούλιου Συναδινού-την παραμονή του στη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού ως εντολή από τον πρωθυπουργό να συνεχίσει το έργο του και κατέστησε σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως οι νόμοι θα τηρηθούν απαρέγκλιτα, ενώ για τους παραβάτες θα υπάρχουν συνέπειες.

«Η ανανέωση της εντολής εκ μέρους του Πρωθυπουργού σημαίνει έγκριση του έργου που παρήχθη το προηγούμενο χρονικό διάστημα και εμπιστοσύνη ότι θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί με οποιοδήποτε κόστος προσωπικό ή συλλογικό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Αν νομίζουν μερικοί παράγοντες ότι υπουργοί της αριστεράς χρηματίζονται, εκβιάζονται ή φοβούνται, θα έχουν ήδη διαπιστώσει ότι έκαναν πολύ μεγάλο λάθος. Έχουμε πάρει μία σαφή εντολή από τον ελληνικό λαό να μη συμβιβαστούμε με παθογένειες που ταλάνισαν την κοινωνία και την ελληνική νεολαία. Η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε πριν από μερικούς μήνες ένα νόμο με αυξημένη πλειοψηφία και ύστερα από εξαντλητικό διάλογο με τις Διεθνείς Συνομοσπονδίες. Είναι θέμα δημοκρατικής τάξης αυτός ο νόμος να εφαρμοστεί απολύτως. Όποιοι νόμιζαν ότι με την παραίτηση της κυβέρνησης ή με την πιθανή αλλαγή αρμόδιου για τον Αθλητισμό Υπουργού θα είχαν την ευκαιρία να φαλκιδεύσουν τον νόμο, τους λέω ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί μέχρι κεραίας. Μη διανοηθούν να πράξουν τα αντίθετα γιατί αυτό θα έχει έννομες συνέπειες. Η τήρηση των νόμων, η ισονομία και η ισοπολιτεία είναι τα θεμέλια της δημοκρατίας μας κι αν τη… χτυπάμε στα θεμέλιά της εκείνη θα καταρρεύσει».

Τέλος ο κ. Κοντονής ζήτησε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες να διαχειριστούν το δημόσιο χρήμα με αίσθημα ευθύνης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα χρήματα του ελληνικού λαού για την κυβέρνηση της αριστεράς είναι ιερά και πρέπει να αποδίδονται σε αυτόν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: