Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν χ-αλάστηκε η Καλλονή!!

Μετά από ένα κάκιστο παιχνίδι, Πανθρακικός και Καλλονή, δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρίποντο, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι οι κερδισμένοι αφού πήραν τον εκτός έδρας βαθμό.

Δεν χ-αλάστηκε η Καλλονή
Η Καλλονή πήρε βαθμό και στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό και απέσπασε τον 2ο πόντο της στο φετινό Πρωτάθλημα. Η ομάδα της Θράκης έκανε σεφτέ μεν, αλλά το γεγονός πως δεν μπόρεσε να πάρει τρίποντο απέναντι σε μία αντίπαλο που είναι από τις ανταγωνίστριες για την παραμονή, δεν αποτελεί καλό μαντάτο. Παρά την καλή εκκίνηση με τις δύο χαμένες ευκαιρίες από Χασομέρη και Χαβίτο, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, δεν ευτύχησε να δει την ομάδα του να παίρνει το τρίποντο. Η Καλλονή έπαιξε για τον βαθμό και θα μπορούσε να είχε φύγει με κάτι καλύτερο αν ο Ελλακόπουλος στο 31’ είχε νικήσει στο τετ-α-τετ τον Αθανασιάδη.

Το ματς

Ο Πανθρακικός μπήκε αποφασιστικά στο ματς και μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο, είχε απωλέσει δύο εξαιρετικές ευκαιρίες. Στο 2’ μετά την κάθετη του Ποτουρίδη, ο Χασομέρης από πλάγια αριστερά, δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Χογκ, ενώ στο 5’ μετά από ωραία προσωπική ενέργεια του Ντιγκινί, αυτός έδωσε κάθετα στον Χαβίτο, αυτός από πλάγια δεξιά έκανε το σουτ, αλλά ο Χογκ με το σώμα, απέκρουσε σε κόρνερ. Αυτή η έξαρση ήταν και το διάστημα που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρώτο μέρος, αφού σταδιακά, οι γηπεδούχοι άρχισαν να γίνονται περισσότερο προσεκτικοί και προσπάθησαν ν’ αφήσουν χώρο και στην Καλλονή, που διόρθωσε κάπως, τα πολλά κενά των πρώτων λεπτών.

Εκεί που ο ρυθμός του ματς, είχε πέσει τελείως η Καλλονή, από ένα λάθος του Σερφά, λίγο έλειψε ν’ ανοίξει το σκορ, αφού ο Μανούσος, βρήκε μόνο τον Ελλακόπουλο μέσα στην περιοχή, αλλά ο Αθανασιάδης με τα πόδια, βγήκε νικητής από αυτό το τετ-α-τετ και κράτησε το μηδέν σε αυτή τη φάση. Ο Πανθρακικός προς το τέλος του πρώτου μέρους, προσπάθησε να πιέσει, κυρίως από δεξιά, όπου έριξε το βάρος στο πρώτο μέρος, αλλά το 0-0, ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Πανθρακικός, μπήκε ξανά δυνατά στην επανάληψη προσπάθησε να πιέσει, αλλά χωρίς να κατορθώσει να δημιουργήσει ευκαιρίες τόσο καλές, όσο αυτές της εκκίνησης του αγώνα. Οι γηπεδούχοι θα χάσουν άλλη μια καλή ευκαιρία στο 64’ όταν ο Χαβίτο, δεν θα μπορέσει να έρθει σ’ επαφή με την μπάλα, μετά από σέντρα του Ντιγκινί.

Παρά τις αλλαγές των δύο προπονητών, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε πάρα πολύ, με το αποτέλεσμα να βολεύει σαφώς τους φιλοξενούμενους. Στο 87’ ο Ντιγκινί, εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από την εστία.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Μεχία, Ντιγκινί, Μάρτινς (83’ Σέτι), Χαβίτο, Νικόλτσης (66’ Βάλτερ), Χασομέρης

Καλλονή :Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι, Κρολ, Γεωργίου, Μανούσος (82’ Μπουρούς), Ελλακόπουλος (62’ Σαμπά), Μπαργκάν (68’ Γιορέντε)

Κίτρινες: Μπαϊκαρά, Μελίσσης – Μπαργκάν, Κλαντρούμπσκι, Χογκ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: