Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Παράπονο από Κολέ, όχι από Νοά ο Πάρκερ!

Ο Τόνι Πάρκερ εξέφρασε ένα μικρό παράπονο από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα είχε πρόβλημα να επιστρέψει στην εθνική ο… άσωτος Γιοακίμ Νοά.

Παράπονο από Κολέ, όχι από Νοά ο Πάρκερ
Ο Τόνι Πάρκερ δεν ήταν στα καλύτερά του στο Ευρωμπάσκετ κι ο ίδιος έδωσε μια εξήγηση γι’ αυτό, εμπλέκοντας τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ.

«Θα μπορούσα να έχω καλύτερη απόδοση. Ο κόουτς επέλεξε να με ξεκουράζει στον πρώτο γύρο, κάτι που είναι φυσιολογικό, αλλά θα ήθελα να παίζω πιο πολύ για να έχω καλύτερο ρυθμό φτάνοντας στα κρίσιμα παιχνίδια», τόνισε ο ηγέτης των «τρικολόρ».

Όσο για τον Γιοακίμ Νοά, που για ένα ακόμη καλοκαίρι είπε όχι στο εθνικό κάλεσμα, ο «Τε-Πε» φαίνεται πως δεν κρατά κακία. «Σε έναν παίκτη σαν τον Νοά δεν λες όχι αν θέλει να επιστρέψει στην εθνική. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα έπαιζα μετά χαράς μαζί του στην εθνική ομάδα. Είναι αλήθεια, πάντως, πως έχουμε καλούς παίκτες στη θέση του, όπως ο Γκομπέρ και ο Λοβέρν που έκαναν εξαιρετική δουλειά στο Ευρωμπάσκετ», ανέφερε ο άσος των Σπερς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: