Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Κασάπης: «Ντέρμπι από τα παλιά (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο σκάουτερ της ΑΕΚ Μιχάλης Κασάπης και αναφέρθηκε στο πώς βλέπουν στην Ένωση το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πιθανή απουσία Κάτσε: «Αρχή μας είναι να κοιτάμε το τι κάνουμε εμείς. Σίγουρα είναι για τον ΠΑΟΚ μια απώλεια, όμως, ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα. Δουλεύει όλη την εβδομάδα με τους ποδοσφαιριστές του και ξέρει καλύτερα».

Για τα όπλα της ΑΕΚ: «Εμείς έχουμε τα δικά μας όπλα. Ο καθένας θα προσπαθήσει να αφοπλίσει το καλύτερο όπλο του αντιπάλου. Το σημαντικό είναι να γίνει ένα καλό ματς. Πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες και μου θυμίζει τα ντέρμπι από τα παλιά. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν καινούργια προπονητή και μια νέα ομάδα. Αγωνίζεται με διαφορετικό σχηματισμό από τα προηγούμενα χρόνια που σε άλλα ματς του βγήκε και σε άλλα όχι. Την διαφορά, πάντως, την κάνουν οι παίκτες. Ο προπονητής είναι καλός στην προετοιμασία της ομάδας. Όταν σφυρίξει ο διαιτητής, οι παίκτες καθορίζουν το ματς».

Για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που υπολογίζει περισσότερο: «Το άθλημα είναι ομαδικό. Δεν υπάρχει ένας παίκτης. Σίγουρα υπάρχουν αυτοί που κάνουν τη διαφορά, αλλά όταν είσαι ομάδα ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του, και όσο καλύτερα συμβαίνει αυτό τόσο το καλύτερο για την ομάδα».

Ακούστε όσα είπε ο Μιχάλης Κασάπης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: