Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

«Περίμενα καλύτερο τον Ηρακλή»

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μενδρινός και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή, για το τι μπορεί να κάνει φέτος ο Πλατανιάς, ενώ σχολίασε και τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλαμε πολύ το παιχνίδι γιατί σαν μια ομάδα με τον Πλατανιά πρέπει να κερδίζει τέτοιας ματς με αυτές τις ομάδες για να έχει εύκολο έργο στη συνέχεια. Το πρόγραμμα είναι πιο δύσκολο και πρέπει κάθε παίκτης να υπερβάλει εαυτό. Περίμενα καλύτερο τον Ηρακλή, ήταν ξεκάθαρο ότι πήγαινε μόνο για τον βαθμό φάνηκε από τον τρόπο που έπαιζε. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο δεύτερο μέρος χάσαμε πολλές ευκαιρίες και ο τερματοφύλακας μας δεν ακούμπησε μπάλα. Χθες έλειπε ένας παίκτης που θα άλλαζε τη ροή του παιχνιδιού, όπως ο Περόνε. Ο Ηρακλής πήρε όμως τον βαθμό, αλλά στα δύο προηγούμενα ήταν άτυχος. Έτσι είναι το πρωτάθλημα φέτος. Είναι πολύ σημαντικό ότι ανέβηκε ο Ηρακλής και η ΑΕΚ γίνεται πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».

«Αν θα δει κανείς τα παιχνίδια που έπαιξε η ομάδα, εκτός από την ΑΕΚ, δείξαμε καλό πρόσωπο και αν αναλογιστεί το πρόγραμμα ο Πλατανιάς μπορεί να πάει καλύτερα. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα υποβιβαστεί. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για χρόνο γιατί αλλάζουμε κάθε σεζόν πολλούς παίκτες και λείπει η ομοιογένεια. Όσο κερδίζεις πιο πολύ έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο».

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη: «Ελπίζω να ανέβει το αξίζει να βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία. Παρακολουθώ τον Άρη πέρασα ένα χρόνο υπέροχο με όλους τους ανθρώπους της ομάδας είχα καλές σχέσεις. Θεωρώ ότι ο Αναστόπουλος θα κάνει το καθήκον του. Όλοι ξέρουμε τι προπονητής είναι. Συνεργαστήκαμε μαζί στα Γιάννενα. Ταιριάζει αυτή η ομάδα στον ίδιο, θα δέσει και ο Άρης θα βρεθεί γρήγορα στη Σούπερ Λιγκ».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: