Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Μαρκ Γκασόλ: «Θα είμαι στο Ρίο»

Τη διαβεβαίωση πως θα ενισχύσει την εθνική Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες έδωσε ο Μαρκ Γκασόλ. «Υπέφερα βλέποντας το Ευρωμπάσκετ από την TV, αλλά…», πρόσθεσε.

Μαρκ Γκασόλ: «Θα είμαι στο Ρίο»

«Ο κόσμος μπορεί να σκέφτεται ό,τι θέλει. Δεν μπορώ να επηρεάσω την κοινή γνώμη, αλλά όλα έγιναν για κάποιους λόγους. Η περσινή σεζόν στο ΝΒΑ ήταν πολύ μεγάλη για μένα, με πολλά αγωνιστικά λεπτά, οπότε χρειαζόμουν ένα μικρό διάλειμμα για να ξεκουραστώ», τόνισε και πρόσθεσε: «Υποφέρεις γιατί κάθεσαι στον καναπέ σου και βλέπεις όλα αυτά να εξελίσσονται. Δεν είσαι εκεί, να κάνεις κάτι για να βοηθήσεις. Είσαι έξω από όλο αυτό».

Ο σέντερ των Γκρίζλις εξήρε την παρουσία της ομάδας στο Ευρωμπάσκετ και έκανε ειδική αναφορά στον αδερφό του, Πάου. «Όταν παίζεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, με όλο το γήπεδο να είναι εναντίον σου, πολλοί… κωλώνουν. Η ομάδα μας όμως ήταν ασταμάτητη γιατί πίστευε ο ένας στις δυνατότητες του άλλου. Ο Πάου ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, παίζοντας εξαιρετικά σε όλα τα παιχνίδια. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή, πέραν αυτού για τον τίτλο του MVP».

Μετά το φετινό διάλειμμα, θα επιστρέψει στην εθνική Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Θέλω να καταστήσω σαφές πως πάντοτε θέλω να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας. Όταν τελειώνει μια χρονιά, μπορεί να είσαι κουρασμένος και να σκέφτεσαι πως θα βρεις τη δύναμη να παίξεις πάλι μέσα στο καλοκαίρι, αλλά η επιθυμία πάντα υπάρχει. Αν είμαι υγιής και μπορώ, θα βρίσκομαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ακόμη κι αν πηγαίναμε στο Προολυμπιακό, πάλι θα ήμουν παρών, σας διαβεβαιώνω γι αυτό», ξεκαθάρισε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: