Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Βγήκε… πρόβλημα με Μπαρτολίνι!


Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι στο ματς με τον Πλατανιά και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του Ηρακλή. Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Γηραιού στους Κρητικούς για τη φιλοξενία.

Βγήκε… πρόβλημα με Μπαρτολίνι
Η αποστολή του Ηρακλή παρέμεινε στα Χανιά μετά το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, ωστόσο, στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι. Ο έμπειρος αμυντικός, που αποβλήθηκε κόντρα στους Κρητικούς, χτύπησε στο δεύτερο μετατάρσιο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Επίσης, οι άνθρωποι του Γηραιού εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ευχαρίστησαν την διοίκηση του Πλατανιά για την φιλοξενία που τους παρείχε.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ευχαριστεί τη διοίκηση της ΠΑΕ Πλατανιάς για την άψογη φιλοξενία της στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας κατά την παραμονή τους στην πόλη των Χανίων, καθώς και για κάθε διευκόλυνση που παρείχαν στους φίλους του Ηρακλή που θέλησαν να παρακολουθήσουν τη χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο των Περιβολίων.

Παράλληλα, τους ευχαριστούμε για την παραχώρηση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων στο Μάλεμε, ώστε να προπονηθεί η ομάδα μας σήμερα το πρωί»

Δεν υπάρχουν σχόλια: