Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Κοντονής, Βούρβαχης, Ανδρεάδης και οικονομικά οι... μπελάδες του Γκιρτζίκη!!

Στην ΕΠΟ έχουν πολλές εκκρεμότητες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα και διοικητικές εξελίξεις αν δεν βρεθούν λύσεις

Κοντονής, Βούρβαχης, Ανδρεάδης και οικονομικά οι... μπελάδες του Γκιρτζίκη
Eίναι πολλά, πάρα πολλά τα ανοιχτά μέτωπα που έχει η ΕΠΟ και πρέπει να κλείσει η διοίκηση του Γιώργου Γκιρτζίκη. Αν και ορισμένα απ’ αυτά δεν εξαρτώνται απ’ αυτήν, όπως οι υποθέσεις που εκκρεμούν στην ποινική δικαιοσύνη. Αναλυτικά οι εκκρεμότητες που έχουν οι παράγοντες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ: Από την Ευελπίδων τους τελευταίους εννέα μήνες έχει παρελάσει η μισή ΕΠΟ. Η υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» ολοκληρώνεται από τον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη και τον επόμενο μήνα ο φάκελος της θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αθηνών.
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου από το γραφείο του Ανδρεάδη θα περάσουν από το ΔΣ της ομοσπονδίας για την υπόθεση της <κάρτας υγείας> οι Γκιρτζίκης, Τοπολιάτης, Μαζαράκης, Οικονομίδης, Προύντζος και Καλογιάννης. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Ο Σταύρος Κοντονής επέστρεψε στο υφυπουργείο Αθλητισμού και η ΕΠΟ πρέπει να ορίσει τακτικούς δικαστές στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Κι αν δεν το κάνει η αντιπαράθεση με τον Κοντονή θα φτάσει στα άκρα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Εθνική Ομάδα αποκλείστηκε από τα τελικά του Euro 2016 και η απώλεια για την ΕΠΟ ανέρχεται στα 11 εκατ. ευρώ. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν παίρνει χρήματα και από την Πολιτεία και στο Πάρκο Γουδή το οικονομικό πρόβλημα είναι έντονο.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ: Οι επιλογές των Ρανιέρι, Μαρκαριάν αποδείχτηκαν λανθασμένες και ο Γκιρτζίκης εδώ και ένα μήνα ψάχνει να βρει τον ομοσπονδιακό προπονητή που θα κοουτσάρει την εθνική στα προκριματικά του επόμενου Μουντιάλ.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΕΔ: Ο Γκιρτζίκης την περασμένη εβδομάδα χωρίς λόγο καρατόμησε τον Γιάννη Τσαλειχίδη από τους ορισμούς των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας και ακόμα δεν έχει βρει το νέο αρχιδιαιτητή. Ανεπίσημα για τη θέση προορίζεται ο άγνωστος στο ευρύ κοινό Φραγκίσκος Σωμαρακάκης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: