Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Τους… τρολάρει ο Λεβα-GOAL-σκι!!(pics/video)

Τα πέντε γκολ του Ρόμπερτ Λεβα-GOAL-σκι μέσα σε εννιά λεπτά είναι περισσότερα από όσα έχει βάλει φέτος η Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Γουέιν Ρούνεϊ μέσα στο 2015!

Τους… τρολάρει ο Λεβα-GOAL-σκι! (pics/video)

Του Τάσου Νικολόπουλου

Τα ιστορικά ρεκόρ που πέτυχε είναι γνωστά πλέον, αφού έκανε το γρηγορότερο χατ-τρικ, καρέ και πενταρέ στην ιστορία της Bundesliga. Επίσης, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος, που πετυχαίνει περισσότερα από τρία γκολ, περνώντας ως αλλαγή.

Σε ό,τι αφορά τον βαυαρικό σύλλογο, είναι ο τρίτος στην ιστορία που σημειώνει πέντε τέρματα, μετά τους Γκερντ Μίλερ (3) και Ντίτερ Χένες (1). Αν και θα μπορούσε να το κάνει χθες, άφησε για το μέλλον και ένα ρεκόρ, αυτό της επίτευξης έξι τερμάτων, το οποίο κατέχει από το 1977 ο Ντίτερ Μίλερ στο 7-2 της Κολωνίας επί της Βέρντερ Βρέμης.

Το twitter «πήρε φωτιά» μετά τα όσα έκανε ο 27χρονος επιθετικός και χαρακτηριστικές ήταν οι ατάκες στον επίσημο λογαριασμό της Μπάγερν. Στο τέταρτο γκολ, του ζητούν να τους δώσει τη δυνατότητα να περιγράψουν το… πρώτο γκολ, που είχε μπει μόλις έξι λεπτά νωρίτερα!





Και μετά το πέμπτο, που σημειώθηκε μέσα σε διάστημα εννιά λεπτών, αναρωτιούνται εύλογα, τι έχει φάει για… πρωινό!





Και κάπου εδώ αρχίζει το… τρολάρισμα. Ο Λεβα-GOAL-σκι πέτυχε πέντε γκολ σε εννιά λεπτά, όσα έχουν σημειώσει Άρσεναλ και Τότεναμ σε έξι αγωνιστικές στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και περισσότερα από τις Λίβερπουλ (4), Γουέστ Μπρομ (4) και Νιουκάστλ (3). Πέντε γκολ δεν έχουν σημειώσει οι μισές ομάδες (10) της Πριμέρα Ντιβιζιόν στις πέντε πρώτες στροφές του πρωταθλήματος και ομοίως επτά ομάδες της Σέριε Α. Ακόμη και η πρωτοπόρος Ίντερ, που έχει το απόλυτο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχει σκοράρει συνολικά πέντε φορές.

Και συνεχίζω… Ο Λεβα-GOAL-σκι πέτυχε πέντε γκολ σε εννιά λεπτά, όσα δεν έχει βάλει ο Γουέιν Ρούνεϊ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο 2015, επίσης ένα περισσότερο από τον Μάριο Μπαλοτέλι σε όλη την περυσινή σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ, αλλά και τον Νίκλας Μπέντνερ την τελευταία τριετία, αγωνιζόμενος σε Γιουβέντους και Βόλφσμπουργκ. Θέλετε κι άλλα;

Και μιας και ανέφερα την Βόλφσμπουργκ… Οι «λύκοι» δέχθηκαν γκολ (πολλά μάλιστα), μετά από τέσσερα επίσημα παιχνίδια, ενώ έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν το ιστορικό ρεκόρ των 15 αγώνων τους χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Τέλος, επιβεβαιώθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο η πελατειακή σχέση τους με την Μπάγερν, αφού σε 22 επισκέψεις στο Μόναχο, μετρούν 21 ήττες και μια ισοπαλία. Και για το χθεσινό στραπάτσο «ευθύνεται» ο Ρόμπερτ Λεβα-GOAL-σκι!

Πολλά τα λόγια, ώρα για απόλαυση…



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: