Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Βάλλας: «Αποφάσισα να αποχωρήσω αθόρυβα»

Ο Σπύρος Βάλλας έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Σήμερα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τους λόγους που δεν θέλησε την απόφασή του αυτή να την γνωστοποιήσει.

Βάλλας: «Αποφάσισα να αποχωρήσω αθόρυβα»

Ο παλαίμαχος άσος άσκησε έντονη κριτική στον Μποτία και στις ομάδες για την ξενομανία που έχουν στις επιλογές τους στο ρόστερ και έπλεξε το εγκώμιο του Γούτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπύρου Βάλλα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα:

-για το χθεσινό παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Κατά τη γνώμη μου ήταν καθοριστικό το γκολ του Ντουρμάζ το οποίο ήρθε πριν το ημίχρονο. Βέβαια η Ξάνθη ισοφάρισε. Όμως σε τέτοια παιχνίδια παίζει ρόλο η προσωπικότητα των παικτών και η ψυχολογία. Το γκολ αυτό βοήθησε τον Ολυμπιακό αλλά και τον Ντουρμάζ να ανέβουν».

-για την απουσία του Κλέιτον:
«Ο Κλέιτον ανέβαζε ένα επίπεδο την Ξάνθη. Με την φυγή του δημιουργείται πρόβλημα ειδικά στον επιθετικό τομέα»

-για τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει:
«Είναι αρχή ακόμη. Όλες οι ομάδες δεν είναι έτοιμες ακόμη. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζουν οι πολλές αλλαγές που κάνουν στα ρόστερ τους. Δεν γίνεται να αλλάζεις πολλούς παίκτες. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να το δουν αυτό σοβαρά. Για άλλη μια χρονιά θα δούμε τις ομάδες αυτές να βρίσκουν τον εαυτό τους μετά τον Νοέμβριου. Είναι ένα μεγάλο θέμα αυτό».

-για τον Μποτία και εάν μπορεί να βοηθήσει ο Γούτας:
«Δεν έχει πείσει κανέναν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο
Σιόβας ήταν καταπληκτικός μπροστά του. Αυτό δείχνει πως πρέπει να αποφύγουμε την ξενομανία που έχουμε. Βλέπω έναν παίκτη που δεν μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Ο Γούτας φυσικά και μπορεί, να βοηθήσει. Ειναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία και να πιστέψουν σε αυτόν.

-για την απόφασή του να σταματήσει:
Έχω αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Δεν νομίζω ότι όποιος σταματά με μια ανακοίνωση εισπράττει σεβασμό. Είμαι ένας παίκτης μέτριος και με λίγες επιτυχίες συγκριτικά με άλλους που σταμάτησαν και δεν είχαν και την εκτίμηση που έπρεπε. Αυτό δείχνει τη φιλοσοφία μας. Αν μη τι άλλο δεν εισέπραξαν τον σεβασμό που έπρεπε. Εγώ ξέρω ποιος είμαι. Αλλά έχουμε μάθει στην Ελλάδα να μην εκτιμάμε τους ποδοσφαιριστές. Αποφάσισα λοιπόν να αποχωρήσω αθόρυβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: