Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Παπαστεριανός: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης Μανώλης Παπαστεριανός και αναφέρθηκε στο ματς με τον Ηρακλή αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στο Καυτανζόγλειο ως αντίπαλος: «Πέρασα επτά χρόνια στον Ηρακλή και κρατάω μόνο τα θετικά. Ένιωσα όμορφα που είδα πολλά οικεία πρόσωπα. Ο Ηρακλής μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Super League και δεν το ξεχνώ αυτό».

Για το ματς του Σαββάτου: «Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ο Ηρακλής είχε θέληση και πάθος και δικαιούταν να βάλει ένα γκολ. Είχε και δοκάρι, ενώ και εμείς είχαμε την ευκαιρία με τον Ερέα με την οποία θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Βέλλιο: «Παίξαμε μαζί και τα είπαμε πριν το ματς. Είναι πολύ χαρούμενος που γύρισε. Βελτιώθηκε πολύ στο εξωτερικό. Όταν ήμασταν μαζί ήταν μικρός σε ηλικία. Ξέρουμε ότι το έχει το γκολ, τώρα πήρε και δύναμη, γέμισε το σώμα του και θα βοηθήσει την ομάδα του».

Για την επόμενη μέρα του Ηρακλή: «Τώρα παίζει εκτός έδρας σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως ο ΠΑΣ. Εγώ βλέπω ότι τα παιδιά παλεύουν και δεν τα παρατούν ποτέ. Αν συνηθίσουν λίγο την κατηγορία, γιατί ορισμένοι παίκτες παίζουν για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία, τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

Για την συνέχεια της Ξάνθης: «Διανύουμε δύσκολο πρόγραμμα, παρ’ όλα αυτά χάσαμε μόνο από τον Ολυμπιακό. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό και θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Δείξαμε ότι όταν είμαστε καλά μπορούμε το καλύτερο».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Παπαστεριανός στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: