Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Άγγλος ρέφερι στο ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ!!

Ο 37χρονος διαιτητής από την Αγγλία, Άντονι Τέιλορ, ορίστηκε από την αρμόδια Επιτροπή της UEFA να διευθύνει το σπουδαίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ στο Europa League.

Άγγλος ρέφερι στο ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ
Ένας νεαρός αλλά πολλά υποσχόμενος διαιτητής ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League, στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος Άντονι Τέιλορ από την Αγγλία θα σφυρίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο είναι ένα από τα ματς που ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Μέχρι πριν από έναν χρόνο ο Βρετανός διαιτητής είχε σφυρίξει αγώνες για τα προκριματικά του Champions League και τώρα παίρνει το βάπτισμα του πυρός στον αγώνα των Θεσσαλονικέων με την Μπορούσια.

Στο παρελθόν έχει σφυρίξει και δύο αγώνες της Εθνικής Κ19. Συγκεκριμένα, ο Τέιλορ ήταν στην ήττα (2-0) από την Ισπανία για το elite round Euro 2013 U19 στις 7 Ιουνίου 2013, ενώ το άλλο ήταν η νίκη με σκορ 2-0 επί της Ουκρανίας για το Euro 2015 U19 που έγινε στη Βέροια το περασμένο καλοκαίρι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: