Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

«Και άλλα τόσα εισιτήρια να είχαμε θα τελείωναν…»

Ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σπύρος Μηλιωρίδης μίλησε στον ΑrenaFM 89.4 για το sold out που έκαναν οι φίλαθλοι του «δικεφάλου» για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μποούσια Ντόρτμουντ. Αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα με το ΑΜΚΑ που δημιουργήθηκαν στο Περιστέρι ενώ μίλησε και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σπύρος Μηλιωρίδης στον ΑrenaFM 89.4:
«Και άλλα τόσα εισιτήρια να είχαμε θα τελείωναν. Ο κόσμος «διψάει» για τέτοια παιχνίδια και μας χαροποίησε η κινητικότητα του κόσμο. 60.000 γήπεδο να είχαμε θα το γεμίζαμε. Θα έρθουν και 1500 άτομα από την Ντόρτμουντ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει άνθρωπος από την Ελλάδα. Όλοι θα είναι οπαδοί της Ντόρτμουντ. Αυτό μπορώ να σας το εγγυηθώ. Έχουμε πάρει τα μέτρα μας.
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Τα μέτρα είναι πάρα πολύ αυστηρά αυτή την στιγμή, προσπαθούμε όσο μπορούμε αυτό το πράγμα να το σταματήσουμε. Δεν θέλουμε με τίποτα να κλείσει η Τούμπα για μια κροτίδα. Έχουμε κάνει βήματα μπροστά αλλά θέλει δουλειά. Είμαστε πάντως σε καλό δρόμο».
Για τα προβλήματα ποτ δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο :«Ο ΠΑΟΚ είχε 700 εισιτήρια που εξαντλήθηκαν. Είναι όμως αμαρτία να πληρώνει ένας άνθρωπος 15 και 20 ευρώ και να μπαίνει στο γήπεδο στο 60’. Με τον νόμο του κ.Κοντονή που θέλει το ΑΜΚΑ για να μπεις στο γήπεδο τα πράγματα είναι δύσκολα. Πρέπει να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να βάλεις νέους νόμους και τα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. Το γήπεδο του Ατρομήτου είχε έναν υπολογιστή και όπως καταλαβαίνεται υπήρξε μια τεράστια ταλαιπωρία» .*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: