Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Γουέστ Μπρομ – Έβερτον!! (preview)

Άκρως ενδιαφέρουσα αναμένεται η αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ με την Έβερτον στο «Χόθορνς», με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να διατηρήσουν το αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών που έχουν αμφότερες. Σέντρα στις 22:00.
Πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκονται σε περίοδο φόρμας το τελευταίο διάστημα.
Γουέστ Μπρομ και Έβερτον διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους, όντας αμφότερες αήττητες εδώ και τρεις αγωνιστικές, πράγμα σημαντικό για την πορεία των ομάδων στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.
Οι «baggies» από τη μία, προέρχονται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Άστον Βίλα, η οποία ήταν η δεύτερη τη φετινή σεζόν για εκείνη. Ο Μπεραχίνο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, επιστρέφοντας στη δράση μετά την «κόντρα» που είχε με τη διοίκηση. Το σύνολο του Τόνι Πιούλις θέλει να επεκτείνει το αήττητο σερί της, ωστόσο σημαντικό για εκείνη είναι να σημειώσει την πρώτη της εντός έδρας νίκη, καθώς τα «τρίποντα» που έχει πάρει είναι και τα δύο μακριά από το «σπίτι» της.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Έβερτον πηγαίνει στο συγκεκριμένο ματς έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από την αντίπαλό της, μετά από τα πρώτα έξι παιχνίδια της σεζόν (εννέα έναντι οχτώ). Παρά το άσχημο ξεκίνημά τους, τα «ζαχαρωτά» ανέκαμψαν και πλέον μετρούν τρία παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Παράλληλα βρίσκεται στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ μετά τη μεσοβδόμαδη νίκη επί της Ρέντινγκ με 2-1.

Αγωνιστικά νέα:

Γουέστ Μπρομ:
Σε αντίθεση με την Έβερτον, η Γουέστ Μπρομ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών.
Μοναδικός απόντας ο Μπεν Φόστερ, ο οποίος αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό του.
Έβερτον:
Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τζον Στόουνς, ο οποίος αποκόμισε ένα μικροχτύπημα στο ματς του Λιγκ Καπ κόντρα στη Ρέντινγκ. Μοιρασμένες οι πιθανότητες συμμετοχής και για τον Σίμους Κόουλμαν.
Κλέβερλι, Μπέινς, Πιενάαρ και Χίμπερτ παραμένουν εκτός, την ώρα που ο Μπράιαν Οβιέδο βρίσκεται εξίσου στα «πιτς» λόγω τραυματισμού στο πόδι. Ενοχλήσεις στον δικέφαλο έχει ο Μπέσιτς ο οποίος δεν θα αγωνιστεί.
Απών και ο Κέβιν Μιραλάς, έχοντας δεχθεί τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Μπρομ: Μάιχιλ, Ντόσον, ΜακΌλεϊ, Έβανς, Μπράντ, ΜακΚλάρεν, Φλέτσερ, Γιάκομπ, Μόρισον, Μπεραχίνο, Ρόντον
Έβερτον: Χάουαρντ, Γκάλογουεϊ, Γιαγκέλκα, Στόουνς, Φούνες Μόρι, Μπάρι, ΜακΚάρθι, Νέισμιθ, Μπάρκλεϊ, Κονέ, Λουκάκου
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: