Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Σίρλε: «Δεν με εμπιστευόταν ο Μουρίνιο»

Σε έλλειψη εμπιστοσύνης από το Ζοσέ Μουρίνιο απέδωσε ο Αντρέ Σίρλε την αποχώρησή του από την Τσέλσι για τη Βόλφσμπουργκ μεσούσης της περασμένης περιόδου.

Σίρλε: «Δεν με εμπιστευόταν ο Μουρίνιο»
Η καριέρα του Αντρέ Σίρλε στην Τσέλσι άρχισε με πολλές υποσχέσεις, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Γερμανός επιθετικός έπεσε σε δυσμένεια και ωθήθηκε στην αποχώρηση πέρσι το Γενάρη. Ο ίδιος απέδωσε την εξέλιξη αυτή σε έλλειψη εμπιστοσύνης από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Πέρασα καλά στην Τσέλσι και με είχαν αποδεχτεί στην ομάδα, γι’ αυτό μου είναι δύσκολο να εξηγήσω γιατί έφυγα. Οι εμφανίσεις μου ήταν καλές, αλλά στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ένιωσα πως δεν είχα πλέον την εμπιστοσύνη του προπονητή και δεν είχα τόσες συμμετοχές ως βασικός. Δεν ξέρω γιατί ο Μουρίνιο δεν με εμπιστευόταν και ένιωθα λίγο περίεργα. Έπαιζα βασικός σε κάποια ματς, μετά ήμουν στον πάγκο και πάλι από την αρχή. Συνεχώς υπήρχαν αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Είχαμε πολλές συζητήσεις με τον προπονητή, τον οποίο σέβομαι και μου είπε κατά πρόσωπο τι ήθελε από μένα. Μην έχοντας τακτική παρουσία στην ομάδα, δυσκολευόμουν να βρω ρυθμό και να αποδίδω στο μέγιστο. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που έφυγα κι όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω σε μια καλή ομάδα όπως η Βόλφσμπουργκ έκρινα πως πήρα τη σωστή απόφαση», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: