Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Την Τρίτη η απολογία του Όρτον!!

Το μεσημέρι της Τρίτης, λίγες ώρες πριν το φιλικό-γιορτή με την Εφές, θα απολογηθεί ο Ντάνιελ Όρτον στη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ. Λιγοστές οι πιθανότητες παραμονής του.

Την Τρίτη η απολογία του Όρτον
Για το μεσημέρι της Τρίτης (15:30), λίγο πριν το φιλικό-γιορτή με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ (19:00), ορίστηκε η απολογία του Ντάνιελ Όρτον στη διοίκηση της ΚΑΕ.

Ο Αμερικανός σέντερ υπέπεσε σε σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του εντός κι εκτός παρκέ. Κάποιοι θεωρούν πως ήδη έχει «τελειώσει» από την ΑΕΚ, ωστόσο καλό είναι να περιμένουμε τα όσα θα πει στους διοικούντες την ΚΑΕ για να διαπιστωθεί αν θα αποδεσμευτεί ή θα του δοθεί μια δεύτερη και τελευταία ευκαιρία.

Αλήθεια είναι πως ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι συνεργάτες του ήδη ερευνούν την αγορά για πιθανό αντικαταστάτη. Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Όρτον δεν έχει κατατεθεί στον ΕΣΑΚΕ, συνεπώς πιθανή αντικατάστασή του στην παρούσα φάση δεν θα «χρεωθεί» σε αυτές που έχει δικαίωμα να κάνει μια ομάδα στη διάρκεια της σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: