Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Σεληνιασμένος!!

Γράφει ο Γιώργος Ζαϊρης 
Πανσέληνος χθες και στο Περιστέρι ο... σεληνιασμένος ΠΑΟΚ δε θα μπορούσε να χάσει αυτό το ματς. Μπορεί η μπάλα να τον τιμωρησε και να βρέθηκε να χάνει από το πουθενά στο 63' με πολύ ωραίο γκολ του Ούμπιδες, όμως κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία ανατροπή και να αποδώσει δικαιοσύνη με όλη τη σημασία της λέξης. Γιατί ήταν κρίμα και άδικο για τον ΠΑΟΚ να φύγει από το γήπεδο με τέτοια εμφάνιση ακόμη και με το βαθμό της ισοπαλίας. Τι είδαμε χθες; Μια ομάδα να έχει πλάνο στον αγωνιστικό χώρο.

Να προσπαθεί άσχετα αν δεν τις βγήκαν οι πολλές φάσεις σε σύγκριση με προηγούμενα ματς. Αλλά όταν στο πρώτο μέρος η κατοχή μπάλας είναι στο 67% υπέρ της και παίζοντας με τον Ατρόμητο εκτός έδρας αυτό δείχνει πολλά. Όχι ανούσια κατοχή με αλλαγές μπάλας ανάμεσα στους στόπερ και στον τερματοφύλακα.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ποδόσφαιρο, προσπάθησε και είχε τον Ατρόμητο μέσα στα καρέ του σε όλο το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο η είδοσος  του Πίτου Γκαρσία ισορρόπησε το ματς για τους γηπεδούχους και στο 63΄ήρθε το γκολ-μαχαιριά. Εκεί λοιπόν λες ότι αυτή η έδρα είναι καταραμένη. Ήρθε και ο τραυματισμός του Βιτόρ με τον Κόστα να παίζει αναγκαστικά δεξιά και τον Τζιόλη στο κέντρο της άμυνας. Ο ΠΑΟΚ όμως δε τα παράτησε. Ο Τούντορ ρίσκαρε βάζοντας και Ζάιρο και Σάμπο και ήρθε το 1-1 με το άγγιμα του... Μπερμπάτοφ.

Το ότι αμέσως πήρε τη μπάλα για να πάει στη σέντρα δείχνει πολλά για τη νοοτροπία που υπάρχει πλέον στην ομαδα. Το 2-1 ήταν η απόλυτη δικαίωση για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Για την προσπάθεια της, το μέταλλο της, τον κόσμο της. Τον υπέροχο κόσμο που θα γεμίσει την Τούμπα απέναντι στην Ντόρτμουντ και μετά απέναντι στον Ολυμπιακό. Εκεί με πιο φρέσκο τον Μακ, πιο έτοιμο τον Μπερμπάτοφ, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει και πάλι περήφανο τον κόσμο του. Όπως τον έκανε στο Περιστέρι με αυτό το τεράστιο και μάγκικο διπλό!

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: