Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Λουτσιάνο: «Μου αρέσει που ο Τούντορ δοκιμάζει κάτι δικό του!»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο, τον Τούντορ και τον Μπερμπάτοφ.

Για τον χθεσινό αγώνα του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που μου αρέσει είναι αυτό που προσπαθεί να περάσει ο Τούντορ. Για μένα πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό κάποιος ξένος προπονητής σε ξένη χώρα. Ο Κροάτης προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Μακάρι ο ΠΑΟΚ με αυτόν τον προπονητή να φτάσει ψηλά.»

Για το ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να παίξει παιχνίδι κυριαρχίας: «Αυτό πρέπει να κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Να δείχνουν ότι μπορούν να κυριαρχήσουν. Ο Τούντορ από την πρώτη μέρα προσπαθεί να περάσει την κυριαρχία αλλά και την πειθαρχία και μου αρέσει αυτό. Είναι τόσο νωρίς για τον Τούντορ να προσπαθεί να φέρνει καινούρια πράγματα στην Ελλάδα και προς το παρόν του βγαίνει.»

Για τον Τούντορ: «Δεν ξέρω αν θα πετύχει αλλά με αυτά που έχω δει εμένα με ικανοποιεί και μου αρέσει πολύ. Και να επιμείνει σε αυτό. Να κάνει κάτι δικό του και ειδικά σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που έχει τέτοια δυσκολία.»

Για τον Μπερμπάτοφ: «Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε για το επίπεδο του Μπερμπάτοφ. Δεν έχει κάνει προπονήσεις και δεν είναι ακόμη έτοιμος. Μόλις φτάσει στο 100% θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του ΠΑΟΚ.»

Για το ότι η επιλογή του Τούντορ είναι  επιλογή του Άρνεσεν, και για τους παίκτες: «Πρέπει να έχει και μια διάρκεια ο Τούντορ άσχετα αν είναι επιλογή του αθλητικού διευθυντή. Για τους παίκτες έχω να πω για τον Ροντρίγκεζ ότι όταν η μπάλα πάει στον Ροντρίγκεζ αλλάζει ρυθμό το παιχνίδι.»

Για τον Ζάϊρο: «Μου άρεσε με τα Γιάννενα, χθες δεν του βγήκαν οι προσπάθειες αλλά σίγουρα για να βρίσκεται στον ΠΑΟΚ είναι καλός ποδοσφαιριστής. Δεν έχει σημασία αν είναι Βραζιλιανός ή Κινέζος αλλά να βοηθήσει την ομάδα του Δικεφάλου.»

Για το ότι δεν βλέπουμε πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα καλές εκτελέσεις φάουλ: «Είναι κυρίως χάρισμα αλλά ένας ποδοσφαιριστής για να το κάνει πρέπει και να δουλέψει. Οι ποδοσφαιριστές σήμερα δεν παίρνουν την πρωτοβουλία να δοκιμάσουν τα πόδια τους.»

Για τον Μάκη Χάβο και αν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει στον Παναιτωλικό: «Δεν το ξέρω αυτό.»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: