Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Το σαφές μήνυμα Κοντονή σε Γκιρτζίκη!

Σαφές μήνυμα προς την ΕΠΟ, να συμμορφωθεί στο νέο αθλητικό νόμο και ειδικότερα στο θέμα των τακτικών δικαστών, αναμένεται να στείλει ο Σταύρος Κοντονής στην αυριανή συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Το σαφές μήνυμα Κοντονή σε Γκιρτζίκη
Σε συνέχεια της προ εβδομάδος τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν αφότου επανεξελέγη ο Σταύρος Κοντονής, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης αναμένεται να τα πουν και από κοντά την Τρίτη το μεσημέρι (12:30).

Ο Σταύρος Κοντονής θα δεχθεί τον Γιώργο Γκιρτζίκη στο γραφείο του και θα επαναλάβει σε όλους τους τόνους πως είναι κάθετος στην απόλυτη εφαρμογή του αθλητικού νόμου, περιμένοντας από την ΕΠΟ να συμμορφωθεί στο νέο νομοσχέδιο.

Ως εκ τούτου λοιπόν ένα από τα βασικά θέματα της συζήτησης θα είναι το Διαιτητικό Δικαστήριο και η τοποθέτηση τακτικών δικαστών, ένα ζήτημα που πήγε πίσω λόγω των εκλογών, αλλά τώρα ο υφυπουργός Αθλητισμού θέλει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό σύμφωνα με τις επιταγές του νέου νομοσχεδίου, ώστε να αποφευχθούν τυχόν αρνητικές συνέπειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: