Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

O Αλαφούζος ξέρει κανέναν γιατρό για τον... Παναθηναϊκό;

Ο Παναθηναϊκός, λέει, πάει για πρωτάθλημα. Με ποιους παίκτες; Έναν έχει, μόνον τον Μπεργκ. Όταν βάζεις πλώρη για την κορυφή και δεν θέλεις να σε πάρει στην πλάκα ο άλλος, τότε χρειάζεται πέντε (αριθμός 5) Μπεργκ. Πέντε παικταράδες. Πέντε μονάδες τέτοιας ποιότητας και τέτοιας χρησιμότητας όπως ο Σουηδός, για να ανταγωνιστείς κάθε αντίπαλο.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει τον Μπεργκ και όλους τους... άλλους. Πού είναι μέτριοι έως ολίγον μέτριοι όλοι οι... άλλοι, εκτός του Μπεργκ.

Τι μπορεί να κάνει η ομάδα και πόσο μπορεί να αρμέξει δυναμική από το βαρύ όνομα «Παναθηναϊκός», όταν κυκλοφορεί στο πρωτάθλημα με παίκτες της σειράς. Όχι καλύτερους από τον Ατρόμητο και τον Αστέρα, τον ΠΑΣ και τον Παναιτωλικό, τον Λεβαδειακό και την Βέροια. Δεν βάζουμε στο λογαριασμό τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Πολύ άχρωμος και καθόλου... θυμωμένος ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο με τον Πλατανιά. Πού να το βρει το πάθος και το νεύρο. Ένα σουτ μακρυνό με πολύ φάλτσο έδωσε τη νίκη. Έτσι όπως φτιάχνουν σήμερα τις μπάλλες, οι πόρνες αλλοιώνουν την πορεία τους στον αέρα. Αυτό «βοήθησε» το 1-0 του Παναθηναϊκού.

Ο Παράσχος έχει το «ψώνιο» ακόμα και με αντίπαλο ανώτερο, και εκτός έδρας, να κάνει παιχνίδι η ομαδίτσα του, ακόμα και να πιέσει, έτσι στρίμωξε και τον Παναθηναϊκό. Τον ασθενή(;) Παναθηναϊκό.

Ας ψάξει για γιατρό ο Αλαφούζος και δεν κάνω κανέναν υπαινιγμό για τον προπονητή Αναστασίου. Αν, βέβαια, ο Παναθηναϊκός υποφέρει πράγματι από κάτι παθολογικό, με συνέπεια να μην έχει τύχη στο πρωτάθλημα. Πιθανόν η «αρρώστεια» να είναι ανύπαρκτη και τα «ερωτήματα» που προκαλεί ο Παναθηναϊκός να οφείλονται σ' άλλες αιτίες όχι αγωνιστικού χαρακτήρα.

Γιατί στον Παναθηναϊκό όλοι είναι με τον... Τσίπρα, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
Μιλάμε σοβαρά. Και δεν σηκώνει να μη μιλάς σοβαρά, και να αγνοείς τον πόνο του αλλουνού. Βλέπει την ομάδα του και υποφέρει. Ε, σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν κάνεις πλάκες. Στοιχειώδης σεβασμός, έστω κατανόηση στην πίκρα του αλλουνού.
Επί του θέματος. Ένας είναι ο νόμος στο ποδόσφαιρο. Μιλάει το γήπεδο! Ό, τι λένε όλοι, πρόεδρος, προπονητής, παίκτες, οργανωμένοι είναι για τα μπάζα όταν θέλουν να κάνουν το μαύρο, άσπρο.
Το πόσο μετράει μια ομάδα θα το δεις στο γήπεδο. Νόμος! Στο θέατρο ο ηθοποιός είναι για να του πετάς ντομάτες κι όμως κάποιοι να ισχυριστούν ότι ο παίκτης έδωσε ρεσιτάλ. Ο πρωθυπουργός στην πολιτική να σου πει Πάμε περίφημα, ενώ βαδίζουμε κατά διαόλου.
Το άλλο. Ένας οικονομολόγος με βάση συγκεκριμένα στοιχεία θα αποφανθεί ότι δεν γλυτώνετε την καταστροφή. Ένας άλλος οικονομολόγος, με βάση τα ΊΔΙΑ δεδομένα, λέει Προχωράτε στην ανάκαμψη. Να σου πω κάτι. Πιθανότατα και οι δύο να έχουν δίκαιο!
Στη μπάλλα κωλομπάρεμα δεν σηκώνει. Αυτός είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός, τόσο ζυγίζει. Να, όμως, που ο Αλαφούζος το παίζει Τσίπρας. «Πάμε για πρωτάθλημα» λέει ο καναλάρχης.
Το ίδιο και οι οργανωμένοι, οι σκληροπυρηνικοί της εξέδρας. Συριζαίοι κι αυτοί. «Πάμε για πρωτάθλημα και θα σας πάρει ο διάολος αν δεν το πάρετε» λένε στους παίκτες.
Ώπα, ρε! Δεν βλέπετε ότι η ομάδα δεν τραβάει; Όχι, δεν το βλέπουμε! Αυτό που βλέπουμε είναι ότι μπορούμε, ότι αξίζουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, είμαστε καλύτεροι από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και..., δεν υπάρχει άλλος, άρα... φταίνε οι παίκτες αν δεν το πάρουμε.
Να φωνάξουμε τον Λαφαζάνη.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: