Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

«Δε χάνει ο ΠΑΟΚ από την Ντόρτμουντ!»

Ο Άρης Καρασαββίδης μίλησε στον Arena fm για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπορούσια και ανάμεσα στα άλλα είπε: «Η Ντόρτμουντ παίζει το παιχνίδι της, αλλά έχει αδυναμίες ειδικά στις στημένες φάσεις. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τα στημένα ο ΠΑΟΚ. Να προσέξει να μην αφήσει ανοιχτό χώρο γιατί θα τον εκμεταλλευτεί η Ντόρτμουντ.
Ο Γκουντογκάν τρομερός, ο Μικιταριάν που φέτος δεν ξέρω τι έχει πάρει και είναι το μυαλό της Ντόρτμουντ, ο Ολμπαμεγιάνγκ σε τρομερή κατάσταση. Ο Ρόις είναι επηρεασμένος από τον τραυματισμό. Είναι ομάδα η Ντόρτμουντ. Πίσω ο Σμέλτσερ δεν είναι τόσο καλός και από δεξιά, ο Γκίντερ που αμυντικά δε λέει πολλά πράγματα.
Ο ΠΑΟΚ φέτος παίζει μπάλα. Πηγαίνει ο κόσμος και βλέπει μπάλα. Ο προπονητής έδωσε άλλη νοοτροπία, προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις να πετύχει γκολ, αυτό θέλει ο κόσμος. Κάποια παιχνίδια σίγουρα δεν έδειξε, αλλά είναι καινούρια ομάδα που χτίζεται.
Η μεταγραφή της 20ετίας είναι ο Μπερμπάτοφ. Με τις κινήσεις που κάνει είναι ένα επίπεδο παραπάνω. Το θέμα είναι πόσο θέλει να παίξει. Η Ελλάδα είναι ξελογιάστρα. Μέχρι στιγμής δείχνει ότι θέλει να προσφέρει. Άλλος αν καθόταν στον πάγκο μπορεί αν είχε δημιουργήσει θέμα. Είναι επαγγελματίας. Σαν όνομα είναι ο κορυφαίος. Σαν προσφορά για μένα ο Μαγκντί Τολμπά ήταν ο κορυφαίος.
Ο ΠΑΟΚ ειδικά στην Ευρώπη δε χάνει. Και αν χάσει θα ματώσουν οι άλλοι για να μας κερδίσουν. Εδώ παίξαμε με Νάπολι με Μαραντόνα, οι παλαιότεροι με Μπαρτσελόνα και δε χάσαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι Ευρωπαίος. Πιστεύω ότι δε θα χάσει!
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: