Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Άφησε την Αθήνα και βρήκε… Αθήνα ο Ολυμπιακός!!

Καιρικές συνθήκες που συνήθως συναντά κανείς στην Ελλάδα τέτοια εποχή βρήκε ο Ολυμπιακός κατά την άφιξή του στο Λονδίνο. Χαμηλότερη μεν η θερμοκρασία αλλά με ηλιοφάνεια η αγγλική πρωτεύουσα.

Άφησε την Αθήνα και βρήκε… Αθήνα ο Ολυμπιακός
Στο Λονδίνο βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού. Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» συνάντησε καλές κλιματολογικές συνθήκες στην αγγλική πρωτεύουσα. Ανάλογες συνθήκες περιμένουν και αύριο οι Βρετανοί, αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος στο Νησί.

Στο αγωνιστικό μέρος στην 20άδα που επέλεξε ο Μάρκο Σίλβα βρίσκονται οι Τσόρι και Ντα Κόστα που επανέρχονται από τραυματισμούς και μένει να φανεί αν θα τους έχει έστω στον πάγκο στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου τεχνικού (κι ενός παίκτη των νταμπλούχων Ελλάδας) είναι προγραμματισμένη στις 20:30.

Εκτός έμειναν, όπως αναμενόταν, οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Νταβίντ Φουστέρ, που συνεχίζουν ατομικό. Υπενθυμίζεται πως τιμωρημένος είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς (εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του από την περσινή του αποβολή), ενώ ο συνήθως βασικός στο πρωτάθλημα Τζίμι Ντουρμάζ είναι εκτός λίστας για το Champions League

Αναλυτικά: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας και Βούρος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: