Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Με Τσόρι και Ντα Κόστα στο Λονδίνο!!

Ευχάριστα για τον Μάρκο Σίλβα και τον Ολυμπιακό. Τσόρι Ντομίνγκες και Μανουέλ Ντα Κόστα προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με την Άρσεναλ.

Με Τσόρι και Ντα Κόστα στο Λονδίνο!
Ενισχυμένος με δύο παίκτες που κρίνονταν αμφίβολοι ως εξαιρετικά αμφίβολοι για τον αγώνα με την Άρσεναλ την Τρίτη στο Emirates ταξιδεύει ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο.

Τόσο ο Τσόρι Ντομίνγκες, όσο και ο Μανουέλ Ντα Κόστα συμπεριλήφθηκαν στην 20μελή αποστολή των «ερυθρόλευκων» και μένει να φανεί αν υπολογίζονται κανονικά από τον Μάρκο Σίλβα. Το πιθανότερο είναι να βρίσκονται στον πάγκο και να παίξουν εφόσον χρειαστεί βάσει εξέλιξης του αγώνα.

Εκτός έμειναν, όπως αναμενόταν, οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Νταβίντ Φουστέρ, που συνεχίζουν ατομικό. Υπενθυμίζεται πως τιμωρημένος είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς (εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του από την περσινή του αποβολή), ενώ ο συνήθως βασικός στο πρωτάθλημα Τζίμι Ντουρμάζ είναι εκτός λίστας για το Champions League

Αναλυτικά: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας και Βούρος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: