Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Αναστασίου: «Μη φοβόμαστε να παίξουμε»

Για ατολμία των παικτών του έκανε λόγο ο Γιάννης Αναστασίου στην ομιλία του προς την ομάδα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. «Κρατάμε τη νίκη», τόνισε.

Αναστασίου: «Μη φοβόμαστε να παίξουμε»
Ο Γιάννης Αναστασίου απέφυγε την… κατσάδα προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη μετριότατη εμφάνιση στη νίκη με 1-0 επί του Πλατανιά.

Στην ομιλία του στη διάρκεια της προπόνηση της Δευτέρας εστίασε στην επίτευξη του ζητούμενου, δηλαδή της νίκης, αλλά ζήτησε από τους παίκτες του να είναι περισσότερο τολμηροί στο παιχνίδι τους και να μη φοβούνται. Αναγνωρίζει, άλλωστε, και ο ίδιος πως η πίεση που «κουβαλούν» είναι μεγάλη.

«Δεν παίξαμε καλά αλλά νικήσαμε και αυτό είναι σημαντικό. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε. Είναι σημαντικό να παίρνουμε νίκες, ακόμη κι όταν δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, για να είμαστε κοντά στην κορυφή και να τη φτάσουμε. Αυτό, όμως, δεν αρκεί. Πρέπει να ζητάμε περισσότερα από τους εαυτούς μας μεσοεπιθετικά. Δυσκολευτήκαμε, δεν βγάζαμε φάσεις, μας πίεσε και η εξέδρα και αγχωθήκαμε. Να μην φοβόμαστε να παίξουμε. Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, όλα θα πάνε καλύτερα. Αλλά δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του ο 42χρονος προπονητής, που ήδη στρέφει την προσοχή του στον αγώνα του Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: