Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Τριποτσέρης: «Οι δυσκολίες μας έκαναν οικογένεια»

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Λεβαδειακός πριν την έναρξη του πρωταθλήματος βοήθησαν στο να γίνει η ομάδα μια οικογένεια, όπως τόνισε ο Θοδωρής Τριποτσέρης στο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τριποτσέρης: «Οι δυσκολίες μας έκαναν οικογένεια»
Για τον τρόπο που ο Λεβαδειακός επιβλήθηκε του Αστέρα Τρίπολης και τους δικούς του στόχους, αλλά και της ομάδας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Θοδωρής Τριποτσέρης, τονίζοντας πως οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα της Λιβαδειάς έκαναν το σύνολο να δεθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη:

Για το ματς του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ξέραμε ότι είναι ένα απ’ τα δυσκολότερα παιχνίδια. Είχαμε μια ποιοτική ομάδα απέναντί μας, ξέραμε ότι είχε Ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη, οπότε υπήρχε το ενδεχόμενο να έχουν εκεί το μυαλό τους. Κακά τα ψέματα όταν παίζεις με την Σάλκε, το μυαλό των ποδοσφαιριστών είναι εκεί. Είχαμε πλάνο στο παιχνίδι και το εφαρμόσαμε. Το μυστικό μας ήταν να μπούμε πολύ δυνατά, γιατί ο Αστέρας έχει πολύ δυνατό κέντρο. Το γκολ που μπήκε σε πολύ καλό σημείο έλυσε τα πόδια μας και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για την καλή αρχή που έκαναν παρά τα προβλήματα: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, όμως η διοίκηση μας κράτησε ενωμένους. Σιγά-σιγά συμπληρώθηκε το ρόστερ. Αυτό μας έδωσε κλίμα οικογένειας, μέσα από τις προπονήσεις και έτσι δείξαμε τι μπορούμε να προσφέρουμε. Αυτό ήταν το όπλο μας για να παίζουμε όλοι για έναν κα έναν για όλους».

Για τον στόχο του Λεβαδειακού: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, είδατε τι πάθαμε πέρυσι. Από κει και πέρα, θα κοιτάξουμε τι καλύτερο μπορεί να έρθει».

Για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν και τους προσωπικούς του στόχους :«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάζεις μόνο μπροστά. Σίγουρα, στόχος είναι να πάει καλά η ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους. Μέσα απ’ την ομάδα αναδεικνύονται και οι παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: