Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

«Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή, Θ. Παπαδόπουλος!!

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ηρακλή. Ο πρώην πρόεδρος του «Γηραιού», Θόδωρος Παπαδόπουλος έφυγε από την ζωή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

«Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή, Θ. Παπαδόπουλος
Έφυγε από την ζωή ο Θόδωρος Παπαδόπουλος. Ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή έδωσε μάχη για 1,5 χρόνο με τον καρκίνο. Η κηδεία του θα γίνει στην Κατερίνη στις 17:30.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζει τη βαθιά θλίψη και την αμέριστη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην Προέδρου της ομάδας μας για τη μεγάλη τους απώλεια.

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που επιθυμούσε μόνο το καλύτερο για την ομάδα και θα του είμαστε για πάντα ευγνώμονες για όσα έκανε και προσέφερε στον Ηρακλή».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης στο άκουσμα της τραγικής αυτής είδησης, δήλωσε:

«Νιώθω ευλογημένος που είχα την τύχη να γνωρίσω τον Θόδωρο σαν άνθρωπο και σαν Πρόεδρο. Το πάθος και η αγάπη του για τον Ηρακλή ήταν οι λόγοι που με έφεραν εδώ και με οδήγησαν να ασχοληθώ με την ομάδα. Η συνεχής του συμπαράσταση και υποστήριξη ήταν η καλύτερη απόδειξη της γνήσιας αγάπης του για την ομάδα.
Θόδωρε, μας έκανες καλύτερους ανθρώπους με τη γνωριμία μας και θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι στην καρδιά και το μυαλό μας για πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: