Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ίδια βάσανα για Παναθηναϊκό!!

Σαν… deja vu αρχίζει η νέα εβδομάδα στον Παναθηναϊκό, αφού υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας και ο Γιάννης Αναστασίου αντιμετωπίζει τις ίδιες απουσίες εν όψει του αγώνα στην Ξάνθη.

Ίδια βάσανα για Παναθηναϊκό
Προβληματισμό και... προβλήματα περιλαμβάνει για άλλη μία φορά το… μενού στην εκκίνηση της εβδομάδας για τον Παναθηναϊκό, μία ημέρα μετά τη νίκη (1-0) επί του Πλατανιά για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι «πράσινοι» προβλημάτισαν με τη νέα τους εμφάνιση απέναντι στους Κρητικούς, ενώ υπάρχει μεγάλη γκρίνια στις τάξεις των οπαδών για την απόδοση που έχει η ομάδα.

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του για τον εκτός έδρας αγώνα με την Skoda Ξάνθη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, χωρίς να υπολογίζει τους ίδιους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο Εσιέν και ο Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Βέμερ και ο Νίνης έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων είχε ζέσταμα, πάσες, κατοχή μπάλας και παιχνίδια. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν αύριο ρεπό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: