Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ανύπαρκτος ο Μπερμπάτοφ, γράφτε το για Άρσεναλ!!

Απολαυστικός Αλέφαντος στο SportDog! Κράζει τον σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ και κάνει μία πρόβλεψη για το ματς του Ολυμπιακού στο Emirates που θα συζητηθεί! Μάθε μπαλίτσα...Αυτοί που γράφουνε και αποθεώνουνε τον Μπερμπάτοφ, ξέρουν μπάλα; Μιλάμε για τον ανύπαρκτο ως τώρα παίκτη στον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει ρε μέσα στο γήπεδο. Τον έχω ξαναδεί σε άλλα ματς του ΠΑΟΚ, όποτε έχει παίξει, δεν υπάρχει. Δεν ξέρω πότε θα συνέλθει και θα βρει τα πατήματά του.

Επειδή όμως είναι επικίνδυνος μέσα στην περιοχή, επειδή το έχει το γκολ, ήταν μεγάλο λάθος η ζώνη στα στημένα του Ατρόμητου. Τον αφήνετε μόνο του τον Μπερμπάτοφ στο ένα μέτρο από το τέρμα; Αυτό είναι το "φαί" του, αυτό ξέρει να κάνει. Και με το γόνατο θα τη στείλει στα δίχτυα και με ό,τι άλλο μπορεί. Απαράδεκτη η ζώνη του Ατρόμητου στο κόρνερ να αφήσει μόνο του τον Βούλγαρο.

Κατά τα άλλα, ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλός απέναντι στον ΠΑΟΚ, με κατοχή μπάλας, με μπασίματα, προηγήθηκε στο σκορ στο 63΄, έδειχνε ότι δύσκολα θα έτρωγε γκολ. Η αλλαγή του Μπρίτο δε μου άρεσε για να μπει αυτός ο σέντερ φορ που πήρανε ο Ταλέκ, τον οποίο τον έχω ξαναδεί, όποτε τον βάζει μέσα, δεν ακουμπάει μπάλα! Τι είναι αυτό το ψηλό πράγμα, στατικός είναι, τρεξίματα δεν έχει, ντρίμπλα δεν έχει, δεν ακουμπάει μπάλα. Ανενόχλητοι ήταν οι σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ. Τον γλεντάνε αυτό τον παίκτη οι σέντερ μπακ.

Και μην ξεχνιόμαστε. Από ένα σημείο και μετά έπαιζαν και οι δύο ομάδες με 3-5-2. Όταν μιλούσα γι΄ αυτήν την τακτική πριν χρόνια, ιδέα δεν είχανε ότι θα φτάναμε να παίζεται σε όλο τον κόσμο.

Και σας το λέω τώρα, γράφτε το. Εγώ αν ήμουν στον Ολυμπιακό, δε θα πήγαινα να παίξω αυτήν την Άρσεναλ όπως τη βλέπω σε φόρμα, με 4 πίσω στην ευθεία. Κάηκες αν πας έτσι εκεί. Εκτός κι αν είσαι πολύ κλειστός πίσω, μαζευτείς πίσω και κλείσεις όλους τους χώρους. Κίνδυνος θάνατος είναι αυτή η Άρσεναλ και μην ακούτε τους αδαείς, εγώ φοβάμαι αυτό το ματς ακόμα και για μεγάλο σκορ…

Έχει γίνει πολύ γρήγορη η Άρσεναλ με την κίνηση του Βενγκέρ να καθιερώσει τον Γουόλκοτ σέντερ φορ. Πολύ γρήγορος αυτός, έχει και παίκτες πίσω του που του δίνουν κάθετες μπάλες, όπως ο Καθόρλα που είναι φισέκι. Βρήκε τη φόρμα του τώρα και ο Σάντσες, αν βάλει και τον Τσαμπερλέιν με τον Ολυμπιακό που είναι πολύ γρήγορος, αμάν Παναγία μου, αυτό θα είναι το πιο δύσκολο ματς για τον Ολυμπιακό φέτος. Θα βρει μεγάλο μπελά στο Λονδίνο η άμυνα του Ολυμπιακού τώρα που είναι και τιμωρημένος ο Μιλιβόγεβιτς. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κλειστεί πίσω και να παίξει την κόντρα αν θέλει να επιβιώσει αξιοπρεπώς…

Η Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται από ήττα στην Κροατία και δεν την παίρνει να εμφανιστεί χαλαρή με τον Ολυμπιακό. Κι ας παίζουν με τη Μάντσεστερ μετά. Εγώ δε συνηθίζω να μιλάω τόσο απαισιόδοξα, αλλά με ανησυχεί η έκβαση αυτού του ματς μην πάθουμε στραπάτσο … Έτσι όπως την είδα την Άρσεναλ στο Λέστερ και έτσι όπως βλέπω τις αδυναμίες του Ολυμπιακού πίσω…

Αυτή την εβδομάδα θέλω να δω τον προπονητή του Ολυμπιακού. Δύσκολη εβδομάδα με Λονδίνο Άρσεναλ και Τούμπα ΠΑΟΚ. Θα το παλέψει σκυλίσια ο ΠΑΟΚ το ματς, θα γίνει μεγάλη μάχη. Το παλεύει να φτιάξει ομάδα ο ΠΑΟΚ, μου αρέσει ο Μακ και ο Ροντρίγκες που είναι ταχύτατος. Πάντως το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός και εύκολα.

Είναι ανησυχητικό ότι δε σκοράρει καμία μεταγραφή του Ολυμπιακού και ότι την ομάδα την τραβάνε δύο παίκτες οι οποίοι είναι σε τρομερή κατάσταση, ο Ντουρμάζ και ο Φορτούνης.

Καλά ρε, τον Ντουρμάζ αυτός ο προπονητής τον άφησε εκτός λίστας Τσάμπιονς Λιγκ; Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Τώρα που κατάλαβε ότι στον Ολυμπιακό πρέπει και να σκοράρει, όχι μόνο να βγάζει μπαλιές, είναι σπουδαίος παίκτης. Και έχει πνευμόνια φοβερά, το ξαναλέω. Ο δε Φορτούνης είναι καταπληκτικός στο πώς χώνεται μέσα στις φάσεις ερχόμενος από πίσω. Σαν κυνηγός βγαίνει και πατάει περιοχή.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν θα μπορούσε ο Φορτούνης να γίνει σέντερ φορ. Η απάντησή μου είναι "ναι, αλλά αν είχε κεφαλιά". Δεν έχει κεφαλιά ως τώρα. Αν θα έφτιαχνε την κεφαλιά, θα μπορούσε να χαλάσει κόσμο. Διότι εγώ θέλω τον σέντερ φορ να ξέρει μπάλα, να παίρνει και προσωπικές ενέργειες, να μη στήνεται σαν περίπτερο.

Ο Ολυμπιακός μου άρεσε με τα Γιάννενα διότι είχε ταχύτητα μπροστά, πλευροκοπούσαν, και εκείνο που γούσταρα πιο πολύ ήταν ότι επιτέλους γέμιζε την περιοχή με τέσσερις παίκτες. Ο Ντουρμάζ πλέον δεν κάθεται έξω όταν έρχεται η μπάλα από την άλλη πλευρά, πατάει περιοχή, υπάρχει και ο σέντερ φορ μέσα, και ο Φορτούνης που έρχεται από πίσω, και ο άλλος εξτρέμ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός με τον Πλατανιά. Δεν τράβηξε καθόλου. Έκανε ένα γκολ ο Ατζαγκούν και με το ζόρι να το κρατήσουν, πήγαινε η καρδιά τους στην Κούλουρη. Ο Μπεργκ είναι πεσμένος και έχει ρίξει όλο τον Παναθηναϊκό, το έχω ξαναπεί.

Ας κοιτάξουν τι παίκτες έχουν και μετά να τα βάζουν με τον προπονητή. Δε φταίει για όλα ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Το υλικό αυτό είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Πού είναι οι χαφ τους που θα βάλουν τα γκολ, πού είναι οι εξτρέμ τους. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Ολυμπιακός από αυτόν τον Παναθηναϊκό. Εδώ στον Ολυμπιακό πετάνε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ ολόκληρο Ντουρμάζ, δίνουν δανεικό τον Ντοσεβί, ο Κολοβός που μπορεί να βγει κι αυτός σαν τον Φορτούνη, φέτος θα παίζει λίγο. Τρία ελληνόπουλα έχει ο Ολυμπιακός που μπορεί να εξελιχτούν σε σπουδαίες μονάδες. Φορτούνης, Κολοβός, Μπουχαλάκης. Αν βγουν καλές μεταγραφές οι νέοι ξένοι, θα δούμε ωραία πράγματα. Και μην ξεχνάμε ότι είναι και ο Τσόρι τραυματίας. 
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: