Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Για τον αξεπέραστο κ. Παύλο…!!

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο sport-fm.gr για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και την απόφαση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να τον τιμήσει.

Για τον αξεπέραστο κ. Παύλο…

Πρόκειται για τον άνθρωπο που αφιέρωσε όλη του ζωή στον «σύλλογο μεγάλο». Εφαγε ώρες στον Τάφο του Ινδού, παρακολουθώντας προπονήσεις. Δεν μπόρεσε το 1979 να πάρει την ΠΑΕ, αλλά μπήκε στο μπάσκετ και κατάφερε, έπειτα από πίκρες, να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού, βάζοντας από την τσέπη του εκατοντάδες εκατομμύρια όλα αυτά τα χρόνια. Χρόνια ένδοξα, με τίτλους, διακρίσεις, έξι ευρωπαϊκά τρόπαια και τεράστιους παίκτες που φόρεσαν την πράσινη φανέλα. Γκάλης, Ουίλκινς, Βράνκοβιτς, Ράτζα, Σκοτ, Μποντιρόγκα, Ρέμπρατσα, Κάτας, Αλβέρτης, Διαμαντίδης, Φώτσης, Φάνης, Γιαννάκης, Παταβούκας, Μυριούνης, Οικονόμου, Μπατίστ είναι μόνο μερικοί απ’ αυτούς τους μεγάλους αθλητές.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν είναι απλώς ένας άνθρωπος του αθλητισμού και του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι παραπάνω. Είναι ο ένας, ο μοναδικός. Ο άνθρωπος για τον οποίο όλη η φίλαθλη Ελλάδα υποκλίνεται με σεβασμό. Αυθεντικός, ειλικρινής, με ήθος και με μέγα πάθος για την αγαπημένη του ομάδα. Καμία σχέση με τους περισσότερους τωρινούς παράγοντες, οι οποίοι νομίζουν ότι με μαφιόζικες μεθόδους θα γίνουν αρεστοί. Αλλά αυτή είναι μια άλλη, μεγάλη κουβέντα…

Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, ο «δικός μας», ο κ. Παύλος όλων μας βραβεύεται την Τετάρτη, στο φιλικό γιορτή της ΚΑΕ, από τον Ερασιτέχνη, το Δ.Σ. του οποίου πήρε την απόφαση να δώσει την ονομασία «Παύλος Γιαννακόπουλος» στον «Τάφο του Ινδού».
Το βράδυ της Τετάρτης πρέπει όλοι να είμαστε εκεί. Πρέπει όλοι να χειροκροτήσουμε, να αποθεώσουμε και να πούμε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στον μεγαλύτερο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού. Τον άνθρωπο συνώνυμο του Παναθηναϊκού. Τον αξεπέραστο κ. Παύλο…

Κύριε Παύλο, σας ευχαριστούμε για όλα! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: